IRC-Galleria

ou häppidäppi. Keskiviikko 12.07.2006 20:31

Tämä päivä on ollu aika kiva. Nukuin hyvin ja Tuhto oli suloinen ja oikein kiltisti.

Kävin aamupäivästä kaupassa ja tein pannaria, joka olis voinu onnistua paremminkii. Lisäsin proteiinia taikinaan ja tottakai se anto oman makusa koko hommalle. Paljon kaikkee hyvää siihen päälle nii helposti uppoo. <vink>

Työmatka meni pyörällä, helposti taittui matka ja perillä oli hyvä olo. Ei enää heikotuksia tai norjan puhumista. Jee! ;)
Töissä puuhasin kaikkea tehokasta, sain pari paperihommaa tehtyä ja sovin Pornosen kanssa ensi viikolle vapaaehtosesta varusmiespalveluksesta kertomishetken. Sain sen sovittua myös koulun kanssa ja kaikki on ogey!
Löysin myös mahdollisen kämpän itelleni. Eilen oli kiinteistövälittäjälle ilmotettu siitä kämpästä. Soittaa mulle kuhan käy tarkastamassa paikat. Syyskuussa pääsee muuttamaan jos otan sen. On ihan lähellä keskustaa. Mahtavaa, vuokra on kaks kertaa niin iso mitä se mulla on tällä hetkellä, mutta ehkä sen kestää... Säästää joka tapauksessa kun joutus ajamaan 25 kilsaa suuntaansa melkein joka päivä töihin ja takasin tänne mehtään.

Kuuden aikaan salille, säkkiä hakkaamaan, exän kanssa vissiin sulkapalloo ja sitte vielä kuntosalille jos on vääntöö jälellä.
Ja virtaa pitäs riittää kyllä, nyt on niin hyvä mieli että pelkästään sillä jaksaa puskee.
Joskus myöhään kotiin fillarilla, ehkä tuolta pidempää kautta jopa.

Myös kissa uskalti tulla tänään jo kotiin. Säikähti Tuhkista niin hirveesti että sen piti pitää pieni privaattihetki jossain piilossa.

Hyvä päivä, hyvä päivä. <virne>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.