IRC-Galleria

Do you speak english? puhuttekste suomee??Perjantai 01.08.2008 03:07

Tukholman reissu takana. Ikävä kyllä... Harmillisen lyhyt oli matka, mutta matkan keston korvasi laatu. Todellakin.

Keskiviikkona aamusella lento oli myöhässä ja kone ei läpäissyt tarkastusta, joten vaihdettiin sitten menopeliä, jonka takia myöhästyttiin vielä lisää. Mut ei se mitään, matkaan päästiin silti... Lento oli lyhyt, mutta tuskainen. Oikea korva ei tykänny ollenkaa paineista ja sehän oli sitten pirun kipeä heti noususta asti, ja tuska vaan kasvoi kun alettiin laskeutua.

Laskeutuminen Arlandaan ja siitä bussilla Tukholman keskustaan. Kartta esille ja hotellia kohti, ensin tosin lähettiin väärään suuntaan, mutta pieni reippailuhan vaan piristi mieltä. :D
Löydettiin tiemme keskustaan ja mentiin syömään mäkkärille, joka oli jossain siellä jonkun kävelykadun varrella.
Aloin tilaamaan eväitä: "One bicmac meal please". tyttö kysyi jotain plussa-ateriasta ja minähän kysyin sitte ristalta että "normaali vai se plussa?" ja siihen tulikin sitten kassalta vastapallo, että "puhutteko siis suomea?" hetki oltiin silleen että "häh? tai siis joo". Eväät saatiin ja massu oli kohta täynnä terveellistä ja ravitsevaa makkosen ruokaa.
Käytiin heittämässä kassit hotellille jemmaan ja paineltiin takasin keskustaan ja ruettiin metsästämään pridepark lippuja.
Kulturhusetille (1) kysymään, sieltä sanottiin että liput saa tapahtumapaikalta. Seuraava metsästys tapahtui metrolippujen kanssa. Päivän liput kouraan ja ei muuta kun kohti zimmeldammelia vai mikä se nyt oli... noin kymmenen minsaa metrossa ja oltiin perillä, käppäiltiin muiden mukana kohti puistoa ja sitten päästiin lippuluukulle (2), josta kerrottiin että liput täytyy lunastaa sieltä jostain ticnetin myyntipisteestä.
Elikkäs tukholman keskustasta... Jahas, no eihän siinä mitään, takasin metrolle ja keskustaan. Takasin kulturhusetille (3) kysymään neuvoa, sieltä tuli taas "puhutteko suomea?" ja neuvottiin r-kioskin tapaisille kioskeille, joista voi ostaa kaikkea mahdollista.
Mentiin sinne kioskiin (4), mistä ostettiin metroliput ja kysyttiin sieltä neuvoa. Neuvoivat Åhlensin alakertaan, jossa mentiin kirjakaupan (5) kautta infopisteeseen (6). Infopiste taisi sitten neuvoa melko varmasti oikean paikan ja lähdettiin sinne. Paikka oli joku turist info (7) svenskahusetissa tai missä lie. Sieltä saatiin siis liput, joiden metsästykseen meni sopivasti aikaa, joten päästiin kirjautumaan sisään hotelliin.
Otettiin pienet unet ja valmistauduttiin iltaan. Noin kuuden aikaan lähettiin taas metrolle ja sinne zimmeldammeliin, vai mikä se nyt sitten olikaan.

Syötiin ja ostettiin juotavaa ja hengailtiin vaan. Oli kaikenlaisia esiintyjiä mutta kaikista paras oli yheksän maissa... Ooteltiin semmosen pienemmän lavan luona kun rista bongas lavan vierellä God-desin ja Shen. Hetki mietittiin että mennäänkö moikkaamaan vai eikö uskalla. Mutta onneks oltiin rohkeita kun nauriit ja mentiin. :D
Ja sydänhän löi ehkä miljoonaa siinä vaiheessa kun sanoin että "hi, we just had to come meet you, we are from Finland and we came here just to see you two". Siinä juteltiin kaikkee pientä, otettiin muutama kuva ja käteltiin.
(god-desin toinen nimi on Nina) FYI :D

Esiintyminen oli siis lyhyt, vain neljä biisiä. Yeah, yeah, yeah, Stand up, Sex Machine ja Lick it. Meno oli mahtava ja show sitäkin mahtavampi. Jäi järkyttävän hyvä fiilis ja jalat täris edelleen jutteluhetken takia.
Minikeikan jälkeen suunnattiin ison lavan viereen nimmariteltalle. Jonotettiin kiltisti ja sitten kun oli meijän vuoro päästä tiskille, niin kiitettiin keikasta ja käteltiin vähän lisää. Mukaan tarttui paita ja alkkarit.
Ja loistava kokemus mielessä. LLLLoistava!
God-des on mahtava persoona, kyseli kaikkea ja kertoi kaikkea. She oli myös huippu, mutta kyllä se God-des vaan oli se isompi hyvä fiilis.
Ja mikä hassuinta, luulin että ne olis ollu isompia, siis ei mitään järkäleitä, mutta edes enemmän ku 160 senttisiä! No okei, oli ne ehkä 163 senttisiä. :D

Sitten tuon jälkeen lähettiinkii takasin kohti metroasemaa ja hotellia. Hetken rauhottuminen huoneessa ja ei muuta kun unta palloon.
Aamulla aamiaiselle ja takasin unille. Sitten 12 aikaan olikii huoneen luovutus ja jätettiin vielä kassit hotellille jemmaan ja lähettiin shoppailemaan keskustaan. Rahat meni ja oli mukavaa.
Bussimatka takasin Arlandaan oli kerrassaan tuskanen, ehkä koko matkain hirvein 45 minuuttia! Ulkona oli lämmintä varmaan 30 astetta ja bussin tuuletus puhalti lämmintä ilmaa. Melkein meinas tulla kiukka ja heikko olo...
Lentokentälle päästiin ja siellä osteltiin vähän nameja. Pari tuntia odottelua ja päästiin koneeseen, joka lähti noin puoli tuntia myöhässä ukkosen takia.

Huh... Matka oli kerrassaan mukava, kokemuksena todella antoisa. Ja siis se, että pääsee tapaamaan lempiartistiaan täysin rauhassa ja ilman mitään hässäkkää... Ja sitten se tyyppi on vielä niin mukava että ei mitään rajaa. Siistii kuule! JEE!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.