IRC-Galleria

tänään on hyvä päivä...Keskiviikko 17.09.2008 23:17

...varsinkii tallilla...

Juoksutin ponia (joka on ollu viikon sairaslomalla) ihan tavallisesti ilman suitsia, pelkkä riimu päässä. Ei ollut siis myöskään mitään muita normaaleja juoksutuskamoja... Suojat oli sentään jalassa.
Ponilla oli paljon energiaa, joten pyysin sitä laukassa reippaammin eteen.
ihan yllättäen poni pomppas ulospäin ympyrältä ja lähti kirmailemaan hulluna toiseen päätyyn, minä lensin ilmaan, pyörähdin ilmassa ympäri silleen "kerien", laskeuduin (noin puolitoista metriä kauempana ilmalennon aloituspaikasta) vasemmalle kyljelle ja pyörähdin selän kautta toisinpäin ja ponkasin pystyyn samoilla vauheilla.
Huusin ristalle että "pistä portti kiinni!" samalla kun poni juoksi hulluna pitkin kenttää punainen liina perässä lepattaen...

Kun tästä selvittiin ja sain ponin takaisin kiinni ja jatkoin juoksuttamista niin Janika käy huutelemaan naureskellen että "heitä homo voltti!!", janika oli kentällä taluttelemassa (riimun ja narun kanssa) omaa polleaan eikä aikaakaan kun se kiipesi sinne laurinsa selkään. tietysti ilman kypärää. Lauri tahtoi vähän syödä ja siitähän janika innostui ja potkasi pollea. Potku ei yhtään miellyttänyt lauria, joten se lähti hyppy-pomppu-laukkaa kentän poikki karkuun janika selässään heiluen, pomppien ja irvistellen... Muutama koomisen näkönen keikautus (janikan jalat taivasta kohden hevosen selässä maaten ja rystyset valkoisena riimunnarua puristaen) ja janika laskeutui vauhdilla takapuoli edellä kentän pintaan.
Tässä vaiheessa rista osasi jo itse tarttua porttiin ja veti sitä vauhdilla kiinni.
Toisin kuin minä ( ja lepardin liikkeeni) janika jäi maahaan makaamaan ja satutti perseensä. Nyt hän on päivystyksessä. Tukevan kotipizzaruokailun jälkeen. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.