IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 17.08.2006 19:38

Voi miten kumma päivä olikaan keskiviikko. Ensin ratsureippaani Ossi leikki palloa ja tulin kerran jopa kuperkeikalla alaskii sieltä selästä, sitten käytiin exän kanssa Kouvolassa ja olin kokea paniikista johtuvan kuoleman kun käytiin sen isällä. Exän äippä oli aina yhtä kiva nähdä, mahtava ihminen on hän. <hymy>
Käytiin myös kinukissa syömässä, oli NIIN hyvää! Sitte piti ostaa vielä yks Arskan donitsi. Oli siis kivaa, sai paljon hyvää syötävää.
Kotkaan matkasimme sitten ja käytiin käppäilemässä Kertun kanssa. Nähtiin hurjan suloinen koiruli, joka kahteli yhen talon ikkunasta ulos. Kovin oli suloinen tukka sillä koiralla. <kieli> Loppuilta olikii sitten vähemmän hauska. Huonoja uutisia Nilsiästä... Melkein meinasin hajoilla jopa baarissa pari kertaa, mutta jaksoin istua siellä jokusen tunnin exän kanssa ihmisiä katsellen.
Yöllä kotiin ja kissalle ruokaa ja paljon rapsutuksia kun se niitä kovasti halusi. Ja sitten se perkele herättää minut joskus kasin aikaan siihen että juoksee ympäri kämppää ihan hurjana ja leikkii pienellä leluhiirellä. Kiittämätön....
Torstaina, elikkäs tänään sain viimein vanhan kämpän tyhjäks, naapurin isi kuljetti minun sohvan haminaan pakullansa. nyt on siis kaikki kamat haminassa ja vois käydä luovuttamassa vanhan kämpän avaimet pois poikkeen.
Tänään kävin myös ensimmäistä kertaa Haminan kirjastossa. Olin netissä hetken aikaa ja lainasin yhen Anu Kaipaisen kirjan. Jännä nähä jaksanko lukea sen loppuun asti. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.