IRC-Galleria

toinen väsySunnuntai 01.10.2006 21:33

Valmennuksen toinen päivä takanapäin. (onneksi)
Jos eilen mentiin lujaa niin perkele, tänään mentiin sitte täysiä!
Kokeiltiin uutta kuolainratkaisua, hackamore ja kolmipala kahdella ohjalla tottakai. Se olikin kovin toimiva ratkaisu, hevonen asettui ja taipui todella paljon paremmin.

Noin puolet tunnista oli laukkatyöskentelyä. Ja se laukka ei ole ihan se Ruutin vahvin osa-alue. Valmentaja kyllä kovasti oli sitä mieltä että Ruutilla on kaunis laukka. No onhan sillä, se vaan menee niin pirun lujaa...
Mutta sitten tuli kinkkinen paikka kun olin törmätä toiseen ratsukkoon, joten päätin vaihtaa laukassa suuntaa ja Ruutihan teki oikein ja vaihtoi laukan. Tästäkös valmentaja innostui ja menin sitten ympyrän vaihtoja monta kertaa valmentajan huutaessa että "sehän on kiva lelu" Ruutilta kun löytyy luonnostaan puhtaat laukanvaihdot, niin mikäs siinä leikkiessä sitten. :)
Polle kävi varsin korkeilla kierroksilla ja ratsastaja sai käyttää kaiken lihasvoiman edes pienimuotoiseen hevosen hallintaan ja ehkä jopa jarruttamiseen.
Loppujen lopuksi kun miettii niin ihan positiivinen reissu oli, kalliiksihan tämä kävi, yhteensä 150 euroa, mutta mitäpä sitä ei tekisi kun kyseessä on siskon avomiehen ravihevonen. Blaah!

Ja nyt sitä linimenttiä, kiitos. (minulle itselle semmonen kokovartalolinimentointi)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.