IRC-Galleria

Jepujepjep...Keskiviikko 11.01.2006 16:13

Mikäs päivä nyt on... Keskiviikko. Loistavaa! Tänään tulee tasan viikko täyteen ku muutin omaan kämppään. Ihan ikiomaan. Leeloon ja tyynen kanssa ihan kolmistaan muutettiin. Edellisen asukin tavaraa on vielä vaikka kuinka paljon minun kämpässä, vaan en valita, niitten tietokone kun on yks niistä tavaroista mitä täällä vielä on.
Myös työpaikka varmistu tässä alkuviikosta. Eli filmtowniin siis vuokraamaan videoita, kahtomaan niitä ilmaseks ja saamaan hirmusen pientä palkkaa. Vaan parempi se pieni palkka kun ei palkkaa ollenkaa. Eikös?

Tuli myös ostettua uimahallille kortti, eli tästä se hirvittävä bodaaminen lähtee. Kohta oon niin hurjassa kunnossa ja timmi ettei vaatteet enää päälle mahu. (ei pelkoo, vaatteet kun on vähä isomman puoleisia jo valmiiks. ;) ) Uimassa en ookkaa käyny ihan hallioloissa ehkä kolmeen vuoteen. Vaan ehkä siis nyt on hyvä alottaa.
Eilen kävelin kultsipuppelin luo harjuun ja takasin ja tänään tuntu jotain hassua jaloissa. Voi elämä, miten voi puolen tunnin matkasta suuntaasa mennä lihakset niin juntturaan. (ja venytellähän ei tietysti kannattas)

Tuli taas peloteltua koira sänkyn alle. (meikä on niin pahis) Se kun tykkää nassutella kissan hiekkalaatikosta niitä paskoja. Se perkele! Pitäs vahtia sitä kissaa että heti kun käy tarpeillaan nii hyökkäisin lapion kanssa poistamaan kaiken ylimääräsen.
Mut leeloolla on niin hauskaa kun silläkii on oma hiekkalaatikko missä se voi kaivella ja sieltä löytyy kaikkee kivaa...

Vaan noh, kohta ostamaan housuja exältä ja kattomaan nykyisen kultin wanhojen tanssiharjotuksia, jossa myös exä on. Oman exänsä kanssa. Jea! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.