IRC-Galleria

kotiiiiiTiistai 21.11.2006 16:48

Ajelin lauantai-iltana nilsiää kohti. Oli erittäin ikävä sää. sateli semmosta tihkua ja sumua oli enemmän ku laki sallii. parhaimillaan ajeltiin motarilla kuuttakymppiä kun mitään ei nähny. Matka meni siis hiukan hitaasti.
Mutta kotiin pääsin kohtalaisen turvallisesti miisujen kanssa.

Heppaillu olen jo tässä parina päivänä. Nyt tosin on vähä hiljasempaa heppapuolella kun ponilla on tikit silmäkulmassa ja penisiliini kuuri nii sitä ei pahemmin nyt sitten liikutella. Eikä nämä olosuhteetkaa täällä ole parhaat maholliset hevosten liikuttamiseen. Tiet on aivan jäässä, kenttä on jäässä ja kivikova. Joka päivä on lämpöasteita ja tulee hiljakseen vettä, joten tiet muuttuu vaan liukkaammiks ja kentän pinta sulaa entistä sileämmäksi.

Mutta jotain hyvääkin. Maanantaina, (mahdollisesti keskiviikkona) ja torstaina varsin hyvää leffaseuraa. Torstaina ihan oikeessa leffateatterissa jopa.

Tämä reissun alkuperäinen tarkoitus oli nähdä "rakasta tyttöystävääni" ja viettää aikaa hänen kanssaan, mutta koska kyseinen parisuhde oli pelkkää valhetta ja kusetusta niin enpäs taida jaksaa edes ilmoittaa olevani täällä päin Suomea. Ei jaksais mennä enää rikki kun olo on jo helpottamassa.
Totuuden julkitulemisen jälkeen taidettiin kyllä hieman puhua että olisimme nähneet ja jutelleet asiat selviksi, mutta olen tällä hetkellä täysin vakuuttunut etten sais mitään kunnon vastauksia kysymyksiini. Luulen siis että on parempi vaan antaa olla ja unohtaa.

Tänään Ruutin kilpajuoksut Sorsasalossa. Perjantaina seuran pikkujoulut ja sen jälkeen kuskin ominaisuudessa johonkii Nilsiän paariin. Wihii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.