IRC-Galleria

ruskiaa!Maanantai 28.09.2009 23:43

Tänään olin varannu itelleni kaikkee mahollista hommaa.
Tarkoitus oli herätä silleen ajoissa. Mutta koska olen lomalla niin en jaksanu herätä kun kello soi, nousin siis vasta 12 aikaan.
Meni ehkä pari tuntia että pääsin liikkeelle kohti pankkia ja kelaa ja kauppaa.

Shoppailun jälkeen pyörähin kotona heittämässä kauppakamat ja lähin kohti keskustaa uudemman kerran. Oli tällit Jantan kanssa tatuoijasedän luona. Jantta tahtoo siis tatuoinnin ja olin mukana kahtomassa sopivia fontteja tekstiin. Siellähän vierähti sitten tunti eikä Jantta ehkä ees varannu aikaa itelleen. :D
No mutta kuitenkii selitin siinä jotain Jantalle ja se vaan tuijotti minun silmiä, menin ehkä vähän hämilleen ja lopetin selittämisen. Siinä Jantta hetken tuijotti ja kysy sitten että "onko sulla aina ollu noin ruskeet silmät?" Ylläripylläri siitä seurasi pieni punastuminen ja kipitin peilille ja selitin samalla että minut silmät on semmosta väriä vaihtavaa mallia.
Noh, niin. Siis joo, joskus ne on. Joskus ne on siniset, joskus vihreet ja joskus taas melkein ruskeet. En tarvii piilareita. :)

Jantta otti ihteesä niskasta kiinni ja kävi juttelemassa pelottavan tatskaajasedän kanssa ja sai jotain ohjeita. Käytiin vielä tallilla, jossa oli muuten yllättävän kylmä tai sitte se johtu siitä että mulla oli vaan kauluspaita päällä, eikä ees takkia mukana. Tallihommat tuli tehtyä ja kuulumiset vaihettua tyttöjen kanssa.
Janika sai navigaattorinsa viimein takasin ja minä pääsin kotiin syömään.

Ja nyt meikä saa kölliä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.