IRC-Galleria

känäkänänänäLauantai 10.10.2009 13:19

Jos olet paarissa, kello on puoli neljä ja istut siellä pöydässä kavereiden kanssa juuri valomerkin jälkeen ja yksi niistä tytöistä (melko uusi tuttavuus) ottaa kädestä kiinni ja pitää siitä kiinni kunnes tahdot mennä vessaan ja se sanoo "enn mhinä irti phääshthä", kun tulet takaisin vessasta niin kyseinen henkilö tuijottaa lehmänsilmillään sekä kertoo kuinka hyvännäköinen olet. Useamman kerran.
Niin tietysti se on ihan mukavaa, varsinkin jos siitä kehittyy keskustelu jossa sinua ylistetään ja todetaan että "jos minä en olisi parisuhteessa ja etsisin..... blaa blaa... niin sitten kyllä.... blaa blaa..." Johon minä tosin vastasin "nii ei meillä silti olis mitään juttua, match made in hell, muistatkos, viimeks sanoit noin" :D

Niin siis kyllähän kaikki tuommonen on ihan mukavaa, en minä sillä. Mutta juttujen uskottavuus kärsii kun ylistävien ja tuijottelevien ihmisten juopumustaso alkaa lähennellä koomaa.
Vaan mukavaa oli. Oikein mukavaa. Eikä tällä kertaa ollu mitää aamuseiskaan kestäviä jatkoja. Tai jos oli, niin minä en ollu siellä vaan nukkumassa.
Ja kohta töihin. Kiitos hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.