IRC-Galleria

rahan menoa ei vissiin voi estääKeskiviikko 14.10.2009 16:50

Mietiskelin tässä aikani ratoksi taas autoani. Tuota ihanaa keltaista menopeliä, joka mielellään kuluttaisi kaikki rahani.

Siihen tehtiin melko kattava remontti tuossa alle puoli vuotta sitten, noin 1000 eeroa upposi siihen silloin.
Nythän autossa olisi taas (edelleen) jotain pientä laitettavaa. Kuitenkin ehkä tärkeimmät olisi pakoputken vaihto/korjaus/kiinnitys koska se pörisee todella pahasti. Katsastuksesta kuitenkin meni läpi pari kuukautta sitten. Melko uusi vaiva siis.
Tuulilasi otti kiven kanssa yhteen tuossa kesällä joten nyt se halkeaa kauniisti. Uusi ikkuna siis hankittava ennenkuin kamalat pakkaset iskee ja ikkuna menee ihan kokonaan rikki.
Talvirenkaat ja vanteet. Renkaat ovat kovin vanhat, tai siis ne on ollu siinä autossa niin kauan ku se on mulla ollu. Eli kohta neljä vuotta. Kulutuspintaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta nastat ovat kovin kuluneet (melkein kaikki kuitenkin tallella) ja uskaltaisin arvella että kumiseoskin on pehmeimmät päivänsä nähnyt.
Myös vanteet ovat sen verran vanhat että kun vuosi sitten renkaanvaihtaja rikkoi kahden renkaan keskikupin, varaosia ei saa enää mistään. Pultit ja se vanteen keskireikä ovat nyt sitten säiden armoilla. Sain sentään hieman alennusta renkaiden vaihdosta kun asiasta hieman valitin.

Ostoslistalla on siis näin halvimmasta päästä pakoputki, tuulilasi, renkaat ja vanteet. Halpa keikka.

Joskus pohdin miten helppoa olisi jos ei tarvitsisi autoa mihinkään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.