IRC-Galleria

jebajee...Sunnuntai 19.02.2006 22:26

Jaahas... Reilu kuukaus asuttu etelässä. Elämä menny aika mukkelismakkelis sinä aikana. Tyttö, jonka takia tänne muutin on jo exä. Huomasin ettei se ollukkaa ehkä se ihan oikee tyttö mulle. Mut onneks minä oon aina selvinny eroista aika hyvin. Jotian hyötyä siitä että voi olla ajattelematta asioita. :)
Rahatilanne on edelleen aika ikävällä mallilla. vaan ehkä se tästä taas joskus.
Exää-exää oon nähny pari kertaa, sen kanssa sujuu asiat taas ihan hyvin. On mukavaa ja mikä parasta, sillä on pirun kivat silmät. (piilarit tyttö ostanu)
Auto taitaa tehä kuolemaa. Se kun oli niin hyvä ostos... Go iskä!
Mut hei, jotain hyvää tässäkin kuussa. Meen tahkolle Tiktakin keikalle. Ja seuraavana sunnuntaina vois jopa päästä koulukisoihin ponin kanssa. Ja rahanmenoa ei voi estää.

Kävinpäs myös exän wanhojen tanssit kahtomassa. Tai oikeestaan toisen exän exän tanssit joissa se minun toinen exä oli myös tanssimassa... Tottakai kun oli oman exänsä parina. Ja tanssimaanhan siellä joutu. Se ei ole minun juttu. Tosin nykyään se on jo ihan siedettävää... Kiitos neljän kuukauden harjottelun Nilsiän koululla. Mutta kumpikii exä haki tanssimaan ja sen uudemman exän takia jouduin tiskaamaan astiat, olemaan vanhemman exän orjana loppupäivän ja sitte vielä tässä lähipäivänä pesen koirani. Aika julmaa, mut semmosia ne vedot on.

Tiistaina matkalle kotiin. Mukaan saattaapi tulla exä ja sen dogi. Vaan mikäänhän ei ole varmaa ennenku kaikki on varmaa. :) Sen näkee sitten ens viikolla että millä porukalla mennään nilsiään sekottamaan ihmisten päitä.

Tämä on jälkikäteen tehty muokkaus. Olin katsomassa exän ja exän exän tansseja. Joissa myös exä oli tanssimassa sen sen exän exän kanssa. ymmärrättekö? ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.