IRC-Galleria

elukkalääkärilläMaanantai 25.06.2007 16:19

Heräsin tänään ajoissa, että sain eläinlääkäriajan kishoille.
Aika oli 11.30.
Aloin pakkaamaan kissoja klo 10.45. Eihän ne tietysti halua samaan kuletuskoppiin joten Kaisa menee koppiin ja Kishalle valjaat päälle. Kisha kainaloon ja autolle. Kello on 11. Huomaan hyväntuulentiellä että Kishan paperit jäi kotiin, ei muuta kun takasin kotiin hakemaan papereita, oon melkein kämpillä kun Kaisa päättää paskoa. No ei muuta kun koppi ja Kaisa kylpyhuoneeseen, nopea putsaus ja Kishan paperit takataskuun. Kello on vartin yli 11.
Pitää päästä vielä automaatille nostamaan rahaa... Eikä edes eläinlääkäriaseman sijainti ole täysin varma.
Pääsin eläinlääkäriin noin klo 11.28 ja onneksi siellä on myös pientä myöhästelyä joten vartin verran saan ootella että pääsee kissat hoitoon.
Ensin Kisha saa rokotuksen ja kopeloinnin.
Sitten on Kaisan vuoro saada rokotus ja kopelointia ja keuhkojen ja sydämen kuuntelua. Tohtori epäilee poskiontelontulehdusta ja rupeaa laittamaan antibioottia persuuksiin. Kaisa sanoo että en halua ja pyristelee minun, hoitajan ja lääkärin käsistä karkuun. Lääkäri hakee hanskat ja hoitsu menee hanskat kädessä kissan perässä takahuoneeseen. Hetken päästä Kaisa on häkissä puristettuna seinämää vasten. Kaisa saa piikin ja pääsee takasin kuljetuskoppaan.
Lääkäri kertoilee juttuja ja kirjottaa kuitit ja kaisalle oman rokotuskortin.
Kotiin päästyämme Kaisa pääsee pesulle.

Varsin onnistunut reissu siis. Jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.