IRC-Galleria

jebatsu...Tiistai 21.03.2006 16:41

Joo, on se kummallista että kun tulee töihin nii työhuoneessa on asiat muuttunu, kone ei oo lukittuna, verho on alhaalla (vaikka se jäi illalla ylös) ja paperit on pöydällä sekasin. Siivojatko lie käyny 'siivoomassa'...
Mutta joo, tällä hetkellä on vallan loistava työ, ei vaan tiiä miten kauan tätä työtä vielä on. Paikka kun on haussa. Eikä meikäläisellä ole koulutusta nii vakipaikkaa ei taija saaha mitenkään. Mut jos nyt ees pari kuukautta sais täällä palloilla nii ois aika jees.

Meikä saa vissiin kohtapuoliin ehkä maailman suloisimman (myös toiseks rumimman) rihvelin! Blondi on ehkä ihanin. Oman dogelin jälkeen tietysti. Se koira on ainoo rihveli tässä maailmassa minkä suostusin ottamaan. Pienet koirat on turhia, mut se on jotain niin suloista ettei mitään rajaa. :)

Ja hetki vielä vapaata ja sitte alkas työaika rullata ja pitäs rueta olemaan ahkera. ;)

Lisätäänpäs vielä... Helenahan on vallan mukava siivooja, vaan ne muut kurpat, jotka on ollu harjussa töissä jo liian kauan on perseestä. Ne vois laittaa pois ja ottaa uudet tilalle. Tulijoita kyllä varmasti riittäs tuolla työkkäreissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.