IRC-Galleria

ooh, synttäripippalot. Sunnuntai 09.04.2006 01:59

Tänään siis vietettiin porukoiden synttäreitä. Kummallekki tulee tässä vähän ajan päästä 50 vuotta täyteen. Oli semmoset yllätyskarkelot. Ne raukat kun luuli että myö lapset ihan muuten vaan tultiin kotiin ja aiottiin viettää aikaa nuorisoporukalla.. :)
No mutta eihän se niin menny ollenkaa. Iltapäivällä sisko ja sen äijä ja poika tuli tänne talolle ja toi eväät mukanaan, oli ihan sikahyvää voileipäkakkua ja jotain veljen tekemää makeeta kakkua. en kyllä maistanu ku täytin mahani jo sillä voileipäkakulla, sitte tuli limppaa, sipsii, namii ja booliaineet. Muut hörppi boolia siinä korttipelin tiimellyksessä, paitsi myö kuskit; minä ja siunatussa tilassa oleva siskoni. Oklahomalla alotettiin, vanhuksilla tais booli kilahtaa nuppiin ku tuli kummallisia rakennelmia pöytään. Numerot ja maat meni sekasin, nii vaihettiinpa sitten trivial pursuittiin vuodelta -86. ;)
Se menikii jo paremmin...
Sitte jokunen tyyppi kävi pesulla ja veti juhlavampaa vaatetta niskaan.
Ensin matka kohti Tahko Spata ja siellä oli varattuna pari keilarataa, matsi naiset vastaan miehet, miehet tais kyllä voittaa, sisko tosin vei henkilökohtasen voiton.
Ja sitteppä ajeltiinkii jo kohti tahkon Sokos Hotellia jossa oli pöytä varattuna, evästeltiin melkein 200 erkillä jonka jälkeen poistuttiin tyytyväisinä ja mahat täysinä koteihimme. Kuinka kivaa olikaan. Miellyttävä päivä, koko perhe oli koolla ja tuli vaihdettua kaikki tärkeimmät kuulumiset kun eipä varmaan tule kotona piipahettua taas ihan hetkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.