IRC-Galleria

creazur

creazur

I am a world before I am a man // I was a creazur before I could stand

roskapostia :)Tiistai 05.02.2008 20:23

gmail on muuten kiva sähköposti ollu, mutta roskapostit (jotka kyllä filtteröityy hyvin) ihmetyttää välillä. oon aina välillä lueskellu otsikoita avaamatta viestejä ja ihmetelly kuinka nää kaikki mulle ventovieraat ihmiset tuntuu tietävän niin paljon mun asioista makuuhuoneen puolelta etenkin. kovasti siellä on selvitystä mulle että kuinka pienessä kalussa (?) ei ole hävettävää ja kuinka saan helposti sen lääkkeillä/luonnonlääkkeillä/laitteilla/maksullisilla itsehoitopalveluilla ja muilla piteneen monta tuumaa ja paksuuntuun tarvittavat määrät.

myöskin potenssi ongelmiini (?) on tarjottu paljon apua etenkin viagran ynnä muiden tarjouksilla ja koitettu vakuuttaa ettei siinäkään ole mitään hävettävää minulla. mietin kovasti vain että miten nämä ihmiset oikeasti "tietävät" näitä asioita minusta, etenkin kun itse en ole kokenut mitään hälyyttävää ongelmaa.

vaihdevuosinikin varten minulle on tarjottu jotain lääkkeitä tms ja olen ruvennut miettimään että olenko niin pahasti sitten nukkunut biologia tunneilla, koska miehillä ei muistaakseni ole moisia. korjatkaa jos olen väärässä.

halvalla näemmä kuitenkin saisin kaikki vikani korjattua sitten.

englannin kielen tuntejakin tarvitsisi kai harkita koska en tahdo uskoa että "h4ve j00r d1k enl4rg3n3d m4ny 1nchez" ei vaikuta minusta oikein kirjoitetulta englannilta. ehkä kielioppi on sitten peruskoulun ja lukion suoritettuani muuttunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.