IRC-Galleria

Firman käynnistys on nyt mietintävaiheessa. Hyvän tuttavan kanssa keskusteltu jo pidemmän aikaa
siitä mitä toiminta tulee pitämään sisällään, ja miten web-puoli toteutetaan. Visio kirkastuu. Kaveri lähti bulgariaan ja tekstailtiin aika paljon, enimmäkseen onneksi loma-aiheita. Mutta jatkuvasti tuo firma on kuitenkin mielessä, koska siihen liittyy niin paljon mahdollisuuksia ja haluaa nähdä sen materialisoituvan. Mennään molemmat samalle ohjelmointikurssille - aloitin jo ja kumppani lähtee myös.

Vuonna 2000 olin it-firmassa töissä, mikä oli aivan mieletön kokemus. Se koko atmosfääri silloin, hypetys ja meno. Ei se ollut itsetarkoituksellista muuta ajan ilmiö. Kaikki olivat samalla aaltopituudella. Myöhemmin ajateltuna voisi muuttaa paljonkin, mutta henk.kohtaisesti en muuttaisi mitään. Elämää pitää elää. Pystyn tuota kokemusta vasten pitämään nyt jalat maassa tarvittaessa.

Haluaisin kokeilla siipiäni markkinoinnissa. Juttelen päivittäin puolen tusinaa tuntemattoman ihmisen kanssa teknologiasta, nimenomaan tulevista asioista ja nykyisen teknologian hyötykäytöstä. Voisin tehdä sitä työkseni helposti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.