IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.02.2007 20:28

eilen oli taas ns. epäonnen päivä, toisin sanoen päivä jolloin kaikki tuntuu menevän just niinku ei pitäis eli ihan kakalleen, päälleen, kuperkeikalleen, sukalleen jnejne. noh. nii ja mulla tuntuu olevan tämmösiä päiviä vähän ehkä liian usein :D
noh uudestaan. päivä meni töissä ihan hyvin hupskeikkaa vaan, mutta sitten se alko. autossa jäi kaasu pohjaan ja minä sielä sitten konepellin alla yritän kiskoa ja repia kaikkia johtoja et josko se siitä tokenis, tietmättä tosiaankaa mitä teen, noh ei se toennu joten soitin automekaanikko paulin aka paken apuun ja sehän korjas sen alta aikayksikön. olin jo myöhäs seuraavasta työpaikasta ja sinne si kiiruhdin ja sitte siinä taskuja tongin jossain välis ja mietin mitä ihmeen muovin palasia mun taskus on ja olin jo heittääs pois mut sitte huomasin et se on mun pankkikortti joka on menny katkipoikki. :( EIIIIIIIH. ei ei ei ei nyt. no muistin että pankki ei ole enää kauaa auki joten tein megahypersuper nopeen siivouksen sielä yhellä päiväkodilla ja kaasutin kohti hutskin pankkia ja pääsin sinne minuuttia vailla kiinni meno ajan. no siellä se joku hauska täti si mua opasti ja täyteltiin papruja ja yritin sille ehdotella kaiken näköstä esim. jos teipataan yhes se kortti siks aikaa et saan uuden ja sen luvalla si saan sitä käyttää, mut se vaan nauro mulle ja sano ettei anna niitä palasia enää mun käsiin, varmaan etten rupee leikkiin mcgaiverii.. höh. no kiva täti se oli ja sillä tuli heti mua ikäväki ku sieltä olin lähteny ja soitteli perään.. oli antanu mulle jonku paperin mitä ei ollu pitäny.. voi nainen minkä teit sanon minä. sille si vielä tänään soittelin ja siinä hetken turisimme ja nauroimme jotain et hölmöstä päästä kärsii koko kroppa heh heh heh. no si kävin vielä moikkaas tatuoija anttii et heissulivei ja ranteet näyttää hyvältä moiii.

miks mä kirjotan mun eilistä päivää. mä en tiä. boring. no hyvä ku mä täs vaihees muistin et mulla on ruoka hellalla. kai seki on ny si sinne jo tuhoutunu. en tiä viittinkö mennä ees kattoon :D
nii ja tein tänään kaupassa päivän hyvän työn ku joku nainen unohti lakritsinsa liukuhihnalle ja minä sille si riensin kertomaan siitä.. pitäähän tädin ny saada suu makeaksi ku kattoo idolsii.

nyt kyllä lopetan ku en tiä miks edes alotin. :DD

heippa kullat ja halatkaa toisianne ja pussailkaa ja rakastakaa ja kattokaa sateenkaaria ja voikukkia si ku niitä tulee ja kuunelkaa doorsia ja kaikkee muutaki ja maksakaa laskut ajois. no ni heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.