IRC-Galleria

Top 5 kuvakirjatMaanantai 26.06.2006 19:02

CBGB and OMFUG : Thirty Years from the Home of Underground Rock

- Suurimmaksi osaksi Bob Gruenin kuvia ja aikalaisten juttuja kaikkien aikojen legendaarisimman klubin vaiheista aina 70-luvun alusta viime vuosiin. CBGB (Country, BlueGrass, Blues) ei aivan tarjonnut nimensä veroista musiikkia, onneksi. Paikan pitäjä, Hilly Kristal, kuitenkin halusi antaa aloitteleville bändeille mahdollisuuden tulla soittamaan omaa musiikkiaan. Ja omien biisien esittäminen taisikin olla ainoa ehto päästä CBGB:lle soittamaan.

Banksy: Wall and Piece

- Tämän hetken parhaimman taiteilijan ja yhteiskuntakriitikon töitä. Banksy on tullut tunnetuksi graffitimaalarina, erityisesti stensiilitekniikkaa käyttävänä. Banksy sai julkisuutta myös tempauksellaan viedä omia töitään maailman kuuluisimpiin museoihin salaa näytille. Hän vei töitään mm. New Yorkin MoMA:n, Lontoon Tate Moderniin ja Pariisin Louvreen.

Philip Jones Griffiths: Vietnam Inc.

- Jones Griffiths vietti kolme vuotta Vietnamissa kuvaten siellä käytyä sotaa. Kirja julkaistiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa vuonna 1971 ja sillä oli voimakas vaikutus yleiseen mielipiteeseen sodasta ja omalta osaltaan auttoi sodan lopettamisessa.

New York From The Air

- Kuten nimikin viittaa, kirjassa on ilmakuvia New Yorkista. Pääosin Manhattanilta mutta myös hieman muista kaupunginosista. Kirjassa on myös aivan lopussa muutama ilmakuva tuhoutuneesta WTC-alueesta.

SuicideGirls

- Tarvinneeko edes kertoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.