IRC-Galleria

jeeKeskiviikko 04.06.2008 11:22

hubaa vahtia emmaa silleen puoliunessa ku en ehi ees kahvia juoda :(

BEN, MINÄ VIHAAN SINUALauantai 31.05.2008 16:58

'cause after today i'm gonna be cruisin'Lauantai 31.05.2008 14:23

JEE LOMA \o\

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 15:56

Hän, joka on lähtevä kanssani katsomaan Coldplayta Ruotsiin ilmoittautukoon NYT !

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 22:49

JAA onkohan ranskan koealue vähän SYVÄLTÄ :-)))) Miten ____kukaan voi olettaa että NOIN JUMALATTOMAN ISON ALUEEN OPPIS PÄIVÄSSÄ AKLDAJGSLKASIALHSLKAHSAK feilaan sen sit ei kiinnosta

ranska sukkaa D:

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 02:01

_____MIKÄÄN ei oo turhauttavampaa ku koeviikko! Kiva feilata joka toinen koe ja blablbaldjaghljhgft. HÖH, onneks koulu loppuu ens viikolla. ♥ Kuulen vapauden jo kutsuvan minua suloisella äänellään.. "veeraaaaaaaaaaa~" hmm m.
Perjantai oli sangen tuottoisa päivä, sain ostettuu kaks leffaa (Oldboy ja Pulp Fiction) ja vaatteita, ettei tarvi iha tynnyri päällä kulkee. D:
Tänään oli ihana ilma, vaikka vietinki suurimman osan päivästä keittiössä pöydän ääreen linnottautuneena enkkua lukien. Nytki on nii valosaa et luulis että on iltapäivä! ..or not. Kesä tulloo kuitennii! jeejee *bailamos*

ja en tiijä kuvasta, löysin sen vaa koneen perukoilta :D:D interesting indeed


[Ei aihetta]Maanantai 19.05.2008 21:12

Oon täs kirjottanu tuntitolkulla shintolaisuudesta, alkaa pikkuhiljaa pursuta korvista :-) Noeitäsmitää, ihan mielenkiintostahan tää on!

ps. 16,99v hehehehehehehe

ONSE NIIN VÄÄRINTiistai 13.05.2008 20:22

Jotkut onnekkaat pääsee ulkomaille opiskelemaan ja matkustamaan ja näin kerää itselleen uusia kokemuksia ja kaikkee kivaa. MUTTA jotta pääsis toteuttamaan tämmöstä matkustelua ja vaihto-oppilastsydeemejä, tarvii RAHAA! Entäs me raukkaparat joilla ei ole mammonaa? Kaikki kerpeleen hotellit ja lennot itsessäänki maksaa niin hemmetisti, ettei niihin oo matti meikäläisilllä varaa. Pitäis säästää noin sata vuotta, ja niin kauanhan mä en haluis odottaa. JOTEN, LENTOYHTIÖT JA HILTONIEN PERHE + MUUT HOTELLIENOMISTAJAT: Jos luette tämän, pyydän teitä alentamaan hintoja, että mäki pääsisin vähän chillailemaan muualle. :-) Ei innosta olla jumittunu Suomeen, ku tuntuu että pitäis olla jossaki ihan muualla! :(

BENMaanantai 12.05.2008 19:35

Mä en käsitä miks Beniä dissataan, se saa ainaki mun sympatiat osakseen kaikessa komeudessaan :'
( Voi Ben, minä ainakin rakastan sinua

[Ei aihetta]Perjantai 09.05.2008 21:35

Carlos: "Ja eihän seksiä ole edes olemassa. Kylläkin Kheposin pyramidin eräässä kattokammiossa on seinäpiirros (ihan aikuisten oikeasti), jossa joku korkea-arvoinen nainen on vatsallaan pöydällä, jonkun miehen työntäessä penistään hänen jalkoväliinsä."

Paitselo: "Täyttä puppua. Tuon seinäpiirroksen täytyy olla väärennös, jos siinä on kuvattu egyptiläinen nainen makaamassa vatsallaan.
Muinaiset egyptiläisethän tunnetusti makasivat vain kyljellään - niinkuin seinäpiirrosten mukaan myös kävelivät aina rintamasuunta katsojaan päin, vaikka jalat kulkevat sivuttain. Tämä kävelytyyli on todistettu myös The Bangels-yhtyeen rockvideolla, jonka nimi on Walk Like An Egyptian.
Eikä faaraoiden aikana Egyptissä edes käytetty penistä tuon kuvailemasi seinäpiirroksen kaltaiseen touhuiluun - sitä käytettiin foinikialaisten savesta valmistettujen viinipullojen sulkemiseen, kun korkkia ei ollut vielä kukaan keksinyt."