IRC-Galleria

damn

damn

herkkuja ruokapöytään!

Let’s put a smile on that face! Keskiviikko 17.12.2008 23:26

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 17:36

and I'm hearing what you say
but I just can't make a sound

you tell me that you need me
then you go and cut me down, but wait
you tell me that you're sorry
didn't think I'd turn around.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 01:42

you have made me what I am,
and I'm yours.

..ja sitä kohdetta vastaan raivosimme. Lauantai 08.11.2008 12:03

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
--
1. Enmätiedä mitä sanoa. Mulla on ollu sillee tosi kauhea ikävä sua ja meidän yhteisiä juttuja. Sun kanssa on aina ollu helppo olla ja sä oot aina huolehtinu musta. Aina lainannu rahaa vaikka ihan turhaankin ja muutenkin järjestäny aina asiat niin että mulla olis ollu kaikki hyvin. Enää ei niin usein nähdä, sul on omat juttus ja mul omani, mut silti toivon et voitais viel olla samanlail ku ennen..

2. Ku tapasin sut mun elämä muuttu ihan täysin. Olit aika vaikea ihminen, etkä tosiaan päästäny ketä tahansa sun lähelles. Ja monet pitikin sua aika äkäsenä, mut mä aina sanoin et sua pitää vaan oppia käsittelemään. Ja niin teinkin. Meil oli aina tosi kivaa ja sun kanssa oli parast olla. Mut yhtäkkii kaikki vaan loppu. Sit ei enää nähty. Ei ollenkaan. Tunsin itseni aika hylätyksi. Ei varmaa vuoteen olla nähty ja mä oon tajunnu sen etten kaipaa enää yhtään hyvää ystävää, pärjään itekseni.

3. Oon jo pitkään tietäny kuka sä oot, mutta en tuntenu sua ja jotenkin myös inhosin sua. Ihan turhaan ja täysin omaa lapsellisuuttani. Nyt ku ollaan tutustuttu sen verran niin voin sanoa että olis aika tylsää mennä töihin ilman sua.. Susta on tullu omalla tavalla tärkee ihminen mulle, vaikka ei vapaa-ajalla kauheasti olla nähtykään.

4. Hmmm. Sua en osaa oikein kuvailla. Oot omalla ihanan ärsyttävällä tavallas erityinen. Oikeestaan pelkkä tietoisuus siitä että kohta nähdään taas melkein joka päivä saa mun olon hyväks. Oot mun ystävistä ehkä jopa se järkevin ja sun kanssa on aina kiva jakaa murheet ja puhua muista pahaa :D Sun kaltasta ihmistä ei vaan ole toista, voisin jopa sanoa että oot yksi mun tärkeimmistä ystävistä ja haluan pitää suhun yhteyttä vielä pitkään.

5. Sä oot aika hassu ja kivalla tavalla vähän hölmö. Oon tuntenu sut jo niin pitkään ku vaan jaksan muistaa ja sun kanssa on jaettu monet tärkeet hetket ja myös ne surullisimmat. Vaikka en muuten sun kaltaisista ihmisistä pidäkään, niin en vaan voi olla pitämättä susta. Meillä on aina hauskaa ja sun kanssa voi puhua ihan kaikesta. Oikeestaan kukaan muu ei ymmärräkään meidän juttuja, eikä niiden tarvikaan. Olet ihana ihminen, vaikka muut sanois mitä.

6. Silloin kasilla me oltiin melkein erottamattomat. Olin aina sun kanssa. Aina lähdettiin ottamaan kuvia toisistamme ja käymään kahvilla. Useimmat viikonloputkaan ei menty pelkän vesipullon kanssa ja meillä oli aina hauskaa. Autoit mua jaksaa monet jutut yli ja sä oikeasti olit aina mun puolella. Mut sit sä muutit pois vantaalta ja vaihdoit koulua. Alkuun mä tulin sun kanssa Helsinkiin kahville ja jutusteltiin kaikkea. Mut sit loppujen lopuks ne jäi vain niihin kahvitteluihin. Ja sit ei nähtykään ollenkaan. Et pitänyt mitään yhteyttä, ja vaikka halusin nähdä sua, niin sanoit ettet kerkeä. En tiedä miks näin, mutta kai se oli oikein kaikin puolin. (muistatko kun laulettiin jari sillanpäätä vuosaaren metroasemalla? <3)

7. En voi sanoa että olisit ikinä mulle niin kauhean läheinen ollut, mutta todella tärkeä. Sua on aina kiva nähdä, silloin kun nähdään. Voitais ehkä nähdä useamminkin ja todella toivon että nähtäis. Sun kanssa mulla on myös jotenkin hyvä olla, sillain tosi kotoisa olo.

8. Muistan kun tavattiin, kelasin että oot ihan outo. Mutta kun opittiin tutustumaan niin aloin pitää susta tosi paljon kaverina. Vaikka olitkin vähän hölmö, mutta suhun pysty luottaa ja säkin kerroit mulle asioita joista et muille kertonut. Silloin olit oikeesti ehkäpä mun paras ystävä, mutta olin kyllä aika paskamainen sulle. Sitten me vaan riideltiin. Alkuun ne oli sellaisia pikkuriitoja, joille ei voinut kun nauraa, mut sit ne vaan paheni. Ollaan sovittu ne, mutta ei enää tosiaan olla sellaisia ystäviä kuin silloin. ;/ Mä pahoittelen mun käytöstä ja oon itselleni todella vihainen siitä mitä oon aiheuttanu, sillä olit oikeesti omalla tavallas todella hyvä ystävä.

9. Mä muistan silloin ku tavattiin. En tuntenu sua ollenkaan, saatika sit sun kavereita. Mut jotenkin me vaan tutustuttiin ja meistä tuli hyvät ystävät. Saatoin tulla teille aina muuten vaan kahville ja juttelemaan. Sekä aina tulin käymään niis pippaloissa mitä silloin järjestit. Oli aina yhtä kivaa. Ja se kun piirtelit aina mulle niitä puluja ja nörttejä vihkoon kanteen :D Oot myös omalla tavallas vähän vähemmän mukana, mutta ei se haittaa. Oot kiva juuri noin ja toivon et pysyt aina tollaisena.

10. Oltiin silloin yhdessä vaiheessa todella hyviä ystäviä ja olin aina teillä. Mut nyt sä oot ihan muuttunu, enkä voi sanoa että pitäisin susta yhtään millään saralla. En oikeastaan halua edes myöntää että oon tuntenu sut joskus. Joskus silloin ku käyttäydyit vielä kuin ihminen.

fuck it for chris ! <3Lauantai 11.10.2008 17:38

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 01:37

I said I'd like you to be mine.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 22:15

wheatus - little respect

perjantai 13.Lauantai 14.06.2008 23:35

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 01:00

this is what I brought you this you can keep,

this is what I brought you may forget me.

i promise to depart just promise one thing,

kiss my eyes and lay me to sleep.

[Ei aihetta]Torstai 13.03.2008 13:00

Mikas taalla ollessa. Meillapas onki 35 astetta lamminta varjossa hrehehehHEHE <3

ja vesi on tosi lamminta ja kaikkea kivaa. :)

Vaikka meian matka kestiki tanne 32 tuntia, voi helvetti sentaa...
pitakaa kivaa siella suomessa mussukat <333