IRC-Galleria

</3Torstai 05.10.2006 20:39

Siis voi jumalauta että kaikki voikaan olla päin persettä. Mä en tosiaan jaksa tätä joka iltasta hommaa. Nyt sain viel galleria kyttäämäl selville jotain sellast et tekis tosiaan mieli vaa poistuu täält mahollisimman nopeest. Minkä takii ihmiset valehtelee asioista joilla ne satuttaa toista ihmistä!!!? Vittu mä vihaan just tollasii ihmisii jotka valehtelee iha ilman syytä ja sit ku sen saa selville nii se vaan satuttaa. (siis toki mäki joskus valehtelen mut se ei oo mitään muita ihmisii koskevaa ja mä en satuta mun valheilla ketään muuta ku korkeintaan itteeni.)
Tahdoin vaan olla onnellinen. Halusin pelkästään hymyillä. -Aina ku pääsee jaloilleen ja kaikki vanhat paskat on pystyny unohtaa nii miks sillo aina löytyy jtn uutta ja viel pahempaa ja hirveempää paskaa. Jotain mikä kaataa sut uudelleen ja jaloilleen pääsy on taas tosi vaikeeta. Mietin just et oon tosi onnekas ku mul on frendit ja et saan nähä niit päivittäin koulussa. Koulu on ainoo paikka jos en jaksa olla MÄ. Kotona mä oon vaan mä ja taas paskaa sataa sisään joka ikkunasta ja ovesta. Ei oikeen jaksais enää tätä. Sama homma on edessä joka ilta. Mitä mä voisin tehä ettei tulis ilta enää koskaan. Mä pelkään iltaa ja yksinäänolemista. Sillon alan taas ajattelee ja muistan kaiken...kaikki asiat mitä mulle on tehty ja sanottu...kaikki asiat jotka on jätetty sanomatta ja kaikki mikä on mulle valehdeltu.
Tahon nyt vaan pois täältä. Ei enää ikinä iltaa ku pitäis mennä nukkumaan näitten asioiden kanssa. Ei enää ikinä aamua ku pitäis jaksaa nousta ylös ja yrittää olla niinku muut.
Haluun vaan sinne parempaan paikkaan. Päästäkää irti musta ja antakaa mun mennä. Mä en haluu itkee enää ikinä. Mä en haluu kuunnella teijän valheita enää ikinä. En haluu ajatella mitään enää ikinä. Haluun pois</3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.