IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 16.03.2007 19:33

JOO, KUITTAAN KAIKEN MITÄ OON SANONU SILLÄ ET OON NUKKUNU VIIME YÖNÄ TOSI TOSI HUONOSTI JA MUL OLI MUUTENKI TÄNÄÄ HUONO PÄIVÄ ;s

kyl TE tiiätte et ootte mulle tärkeimmät ihmiset maailmas<333
oon vaa välil tälläne dorka.. (ja tiiätte senki :D<3)

[Ei aihetta]Perjantai 16.03.2007 11:26

Jos ette oo huomannu, niin mäkin omistan elämän. Elämän jossa on murheita jo ihan tarpeeks omastaki takaa.. Älkää ottako itteenne jos en aina jaksa kuunnella teijän huolia. Kyl mä silti välitän, mut en vaa aina itekkää jaksa näitten mun ongelmien kanssa. Ja miks kuuntelisin sun murheita ku sä et koskaan kuuntele mua. Aina vaan pahennat mun oloo haukkumalla ja vittuilemalla.
Mä en aio kuunnella haukkumista, vittuiluu enkä yhtään alaarvosii kommenttei ittestäni. En nyt enkä koskaan. Enkä varsinkaan mun parhaimmilta kavereilta.
Joo tiiän mitä ajattelette. Mul ei muka oo huumorintajuu. Voihan se olla niinkin, mut kyl mulle läppä uppoo. Mut mun mielest toisen älykkyydella ja osaamisella on tosi tyhmää alkaa tekee läppää!!! Ja anteeks jos en ymmärrä sitä.
Kaikki aina sanoo mulle etten tuu pärjää elämässä, jos oon aina tälläne ku oon. Mut ihan sama. Mul on mun äiti ja se on mulle tärkein ihminen kaikista. Mun ei nyt pariin vuoteen ees tarvii yrittää pärjätä yksin. En aio rakentaa mun ympärille kovaa kuorta, enkä aio ees yrittää olla näyttämättä mun tunteita.
Mä kestän rakentavaa kritiikkii, ja otan sitä ihan mielellään vastaan. Mut jos joku alkaa selittää mun tyhmyydestä, tai yrittää heittää siit hauskaa läppää nii sitä mä en kestäkkää.
Ihmiset pliis, ajatelkaa muitaki ku itteenne. Mäki lupaan yrittää.

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 21:28

LIFE IS LIFE &lt;sydän&gt;
Odotettiin alkua ja siinä meijän vieres oli sellanen uus alkeiskurssilainen mies ja päivi.
LIHAISA MIES: "Juu, päätin nyt sitten tulla tänne. Tätä ennen oon käyny body pump:issa neljä vuotta"
VIRVA: *kattoo mun ohi* "Siis sanoks toi läskin sen?"
x'DD

GURU-JUNIOR: "ja sit niinku pälä pälä pälä ja pälä. olin kyl paras pälä pälä. mä oon paras. pälä pälä pälä"
VIRVA: "Tost ilmeest jo näkee et toi on ylimielinen. Tol on kyl päässä muutaki ku aivot....kusta"
x'DD

Joo...ja molemmil kerroil naurettii ja naurettii ja naurettii :D Oli tosiaan hauskaa<3
Pitäis lopettaa toisten ihmisten juttujen kuuntelu ihan kaikkien terveyden kannalta :,D

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 17:05

Funka<33
Voi että ku mä oon odottanu tätä päivää kaks viikkoo!!! Päästään jatkamaan kevät näytös pätkän harjotteluu!!! aaah<3 Voiks elämä enää paremmin mennä ;)<33

Joosua käveli kadulla meijän perässä:Keskiviikko 14.03.2007 09:25

JULIA: Joosua on tuol takana
KATJA: Ai minkä takana?

X'DD

JULIA: Lohjantähden takana. Se näkyy tuolt kulmast vähän.

X'DD


Oli ehkä hauskaa<3

[Ei aihetta]Tiistai 13.03.2007 18:10

joo terve.
julia tais pelastaa mun päivän<3

[Ei aihetta]Tiistai 13.03.2007 10:20

VIhdoin on jotain mitä odottaa.
LAUANTAI<3
Toivottavast on suht hyvä ilma.. :>
Mun tytöt<33 nam<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.03.2007 21:05

oi oi oi<3
Oon saanu ylipaljon aikaseks<33 Huomen pitää viel lukee ruotsii ku lumppu opettaa viel yhen uuden asian huomen.. (just ennen koetta ;s)
Mut joo.
Oon ihan ylpee ittestäni. Aikaa jäi vaik meil oli huikee synde-kahvitus-tilaisuus ;D Niin ehtisin sit kaks tuntii istuu pihal ja ottaa aurinkoo<3333 Ja voi luoja et oli oikeest nätti päivä!!!!!<3 Olin just sopivast puolilt päivin ku kevään aurinko voi tarttuukki<3 Oli niin ihanan lämmintä ja kaikkee. Eilen just päiväl sen tajusinki et ulkona ihan tuoksuu kevät (ainaki tääl "landel") Mut siis oikeesti äääää<3 kevät<33

[Ei aihetta]Lauantai 10.03.2007 15:13

Pitäis lukee terveystietoo... Ja pitäis lukee ruotsii. Ei jaksa millää. Pitäis purkaa matkalaukut ja siivoo huone. Pitäis lähtee lenkille Brunon kans.
Oikeest mul on ihan hirveest tekemist mut en vaa saa aikaseks alotettuu mitää. Ja sit jos saan alotettuu jostain nii en mä ehi. Aika loppuu kesken.
:,S