IRC-Galleria

Savolaisäidin kirje pojalleen :)Perjantai 27.02.2009 18:47

Rakas poekanj.

Kirjotan tämän kirjeen hyvin hittaasti, kun tiijän ettet ossoo lukkee kovin noppeesti. Myö ee asuta ennee siinä samassa paekassa ku sillo ku lähit kottoo. Isäs luk lehestä jotta usseimmat onnettomuuvet sattuu 30 km:n sätteellä kottoo, sen tähen myö muutettii muualle. En voe lähettee sullen uutta osotetta kun se jojensuulaesperhe, joka asu tiällä enne, vei osotekiliven mukanaan jotta heijjän ei tarviis muuttoo ommoo osotettaan.

Tämä asunto on oekeen mukava. Tiällä on pesukonekkii. En ihan varma toemiiko se kunnolla. Viime viikolla laetoen pyykit konneeseen ja vejin nupista enkä oo nähny pyykkilöetä sen koomin.

Siä ee oo tiällä ollenkaan hullumpi, viime viikolla sato kaks kertoo, ensiks sato kolome päevee ja toesella kerralla nelijä.

Tuavetti-setäsj sano, jotta takki jonka pyysit lähettämmään on nappinneen kaaheen paenava ja sen lähettäminen oes tullunna kovin kalliiks, niinpä myö leekattiin napit irti ja laetettiin ne taskuihin. Takki on tulossa moternisti sähköpostina.

Jussilta jäe eellen aaton avvaemet aaton sissään, kerettii jo olla huolissammo kun kesti ylj kaks tuntii ennenku Jussi sae meijät ulos aatosta.

Elli-siskosj sae eellen lapsen, en vielä tiijä onko se tyttö vae poeka, joten en tiijä ootko nyt setä vai täti. Laps näättää iha veljeltäs.

Teuvo-setä putos kiljutynnyriin par viikkoo sitte, sitä yritettiin kiskoo ylös mutta hiän taestel urheesti vastaan. Ruumis poltettiin viime pyhänä eekä sitä suatu sammummaa ennenku palokunta kututtiin appuun.

Kolome entistä kaverias kuolj viime viikolla, avolava-aato suistu jokkeen ja uppos, Raano ajo ja hiän piäs ikkunasta turvaan mutta muut kaverit istu lavalla eevätkä suaneet perälaatoo aaki. Tämmöstä tasasta tänne kuuluu eekä mittään kummempia tapahu kut ee ennenkään.

Terveesin Äetis

PS. Minun pit laettoo vähä rahhoo mukkaan mutta kirjekuorj olj jo kiini!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.