IRC-Galleria

Salossa 25.-27.5. || kiitti Virva<3Sunnuntai 27.05.2007 19:29

Perjantaina ku mentiin nii päästiin saunaan melki heti. Siel sitte istuttii bikineissä ja uima puvuissa niitte äijien kaa ja ne hullut heitti yli sadan asteen löylyt!! En oo ikinä ollu nii kovis löylyis. Sit käytii uimas ja saunottii vähä lisää :)
Perjantai ilta muuten meni ihan rauhallisissa merkeissä.
Lauantaina lähettiin heti aamusta käymään Salon keksustassa Plazassa shoppailemassa, ku ooteltii et ilma vähän kirkastuis. No neljältä mentii sitte taas saunaan muttei jouduttu enää niitte hullujen äijien kans samaan aikaan sinne ;P Sitte aurinko alkoki paistamaan ja tuli oikeesti ihan kuuma siinä pihalla istuessa. Alettiin siinä pelaa korttii ja menihän siinä sitä juotavaaki jonkun verran. Jossain vaiheessa selvittii vessaan ja sisälle linikkaan pelaamaan ja jossain vaiheessa mentiin nukkumaan ;D OLI HAUSKAA!!! ;)
Sunnuntai aamu oli vähän hankala ku ainaki mä olin niiin poikki ku olla vaan voi. Siinä sitte syötii aamiainen ja pelattii vähjä korttii sit syötiin päiväruoka ja alettiin ottaa arskaa<3 Oli ihan kuuma ja sata kertaa nätimpi ilma ku tääl Lohjalla!!!! Sit lähettii ja ajettiin kotii.

Ja nyt lähetää keskustaa ja illal leffaa. Heippa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.