IRC-Galleria

Ja eilen oli myös ysien lounas ja kevät kirkko. Oli ihan kiva päivä, ja ainaki lounaalla oli hauskaa ;D Illal olin ajotunnil ja viidest yheksään kenuissa.

Tänään olin ajotunnil ja sit käytiin ajelee iskän kaa about puol tuntii -.- ja sit olin pari tuntii pyöräilemässä (siis ihan polkupyörällä). Päätin nyt et meen aplicoon ens viikol joka päivä pyöräl (paitsi jos on ajotunti), mul meni 27min sinne päin motarii pitkin, aseman kautta ja junaradan kautta. Ja takas päin meni 35min keskustan läpi, voudinpuiston kautta ja radanpohjaa pitkin. Nyt oon poikki :P
Koht meen ettii mun funka paitaa ku Liisa haluu lainaa sitä. Se kyl varmaa hukkuu siihen ku oon kaks kertaa nii levee ku Liisa :D<3 Mut joo, ja sit viidestä yheksään kattomaan kenuja.

Ja ainii, ku mun mp3 on ollu nyt täs pari kuukaut rikki nii tilasin just uuden 2GB mp3:sen ;)

[Ei aihetta]Tiistai 15.05.2007 20:12

Kirjallinen meni läpi nii et hujahti ;D Kuvallisis ois saanu olla 7 virhet ja niis sanallisis 3. Mul oli vaa 1 kuvallisis ja ei muut :>
Se aamunavaus systeemiki meni iha hyvi. Vähä jotain jouduin tappelee sen koneen kans mut ei se mtn :)
Sit oltii keskustas Virvan, Julian ja Lauran kans ja käytii kaffel ja ostin hunks kortit. Ja nyt lähen lenkille. Ja sen jälkee syön ja värjään hiukset. Eiks kuulosta kivalt(; heihei<3

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 23:46

antakaa ase nii mä lähen vetää

Koulut loppuu<3Maanantai 14.05.2007 23:44

OOT TÄRKEIN<3Maanantai 14.05.2007 23:34

Kiitos SULLE et oot olemas ;D Oli kiva päivä ku ei tarvinnu homehtuu himas(: Onneks mul on joku jonka kans voi vaan olla oma ittensä ilman et siit saa kuulla jotain paskaa. TACK.

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 23:33

ENNEN PYSTY JUTELLA OMISTA MIELIPITEISTÄ EIKÄ TARVINNU ODOTTAA TOISELTA SITÄ SYYLLISTÄMISTÄ. NYKYÄÄN SE OMAN MIELIPITEEN SANOMINEN ALKAA OLEE TURHAA, KU JOKU SUA KUITENKI ALKAA SEN MIELIPITEEN TAKIA HAUKKUMAAN. EHKÄ JUST TÄN "MIELIPIDE ASIAN" TAKIA MUSIIKKIMAUTKIN YLEISTYY NUORILLA KU KUKAAN EI ENÄÄ USKALLA/JAKSA OLLA MUIDEN KANSSA ERIMIELTÄ. EMMÄ AINAKAAN JAKSAIS. MÄ PIDÄN MIELUMMIN SEN OMAN MIELIPITEEN OMANA TIETONANI JA JOS SEN MAINITSEN NII LUKITSEN KORVAT SEN JÄLKEEN.
MUN EI TODELLAKAAN TARVII KUUNNELLA ET OON VÄÄRÄSSÄ JA ET OON IDIOOTTI.
MÄ OON SITÄ MIELTÄ MITÄ OON JA THAT'S IT.

OTTAA PÄÄHÄN.Maanantai 14.05.2007 16:10

^Miks nykyään "ei saa" pukeutuu niinku haluu. Joka päivä saa kuulla jotain tyyliin: "Miks sul on toppatakki ku tuol on nii lämmin!?", "Miks sul on hame, ei nyt oo mikää juhla!" No mut mitä sitte!!!! Jos must aamul tuntuu et pystyn menee kouluun, vaik oon kipee, nii enköhän mä vedä mielummin toppatakin päällem, ku jonku kevättakin, etten palellu enempää. Ja jos must joku aamu tuntuu silt, et haluun "olla nätti" tai, et haluun laittaa hameen, nii mähän laitan sen hameen! Ei tarvii olla mikään juhla jos haluu pukeutuu.
^Alkaa täs jo pikkuhiljaa ottaa päähän sekin et ku muitten "tyhmyyttä" ja kommenttei tunnilla haukutaan (kuten Hanneksen), nii miks sit ite laukoo nii idiootti juttui et ei mitää järkee?!! Kuunneelkaa hei niit omii puheitanne ennenku teette ison numeron muitten puheista. Kylhän toisten idiootti puheista saa mainita, mut ei mitää järkee tehä suurta numeroo, koska kukaanhan ei todellakaan oo täydellinen. Harvemmin varsinkaan se joka toisen "tyhmyydestä" alottaa jauhaa.
^Ja noiden vaatteitten lisäks oman mielipiteen sanominenki joittenki seurassa on näköjään kiellettyä.. Mustahan tulee selvästi täys idiootti jos tykkään esim sellasest musast mistä muut ei tykkää. Siitä tehdään heti juttu ja saa kuulla "no oikeest mä en oo ikinä kuullu mitää näin kauheet. emmä kestä kuunnella *laitan mp3:sen täysille* ootsä ihan idiootti ei kukaan tälläst voi kuunnella. tää on niinku iha hirvee!!!" Alkaa jo pikkuhiljaa mennä into keskustella yhtään mistään, ku aina saa kuulla et mun mielipiteet on "vääriä" ja mikähän mua nyt taas vaivaa ku tykkään jostain tollasest. Muistan ku pienenä iskä mulle opetti et jokaisella on omat mielipiteet ja et makuasioista ei saa kiistellä. Juteltiin aina sillon kavereitten kans paljon musiikist ja kaikest ja jos sano oman mielipiteen nii ei siihen kukaan sillon alkanu huutaa vaik oiski ollu erimieltä. Tuntuu et sillon kaikki oli fiksumpii eikä tarvinnu tapella ja huutaa jostain mielipiteistä. Niistä pystyttiin vaa juttelee.
^Oisimpa mä vieläki 5v.

Ja kun ihmiset väittää et mä oon herkkä ja otan itteeni aina helpost, nii ei se sitä pelkästää oo. Mä alan usein vaan miettii et miten ristiriitasta tiettyjen ihmisten puhe välil on. Ja jos satun kyseinalastamaan jonkun asian nii sehän todetaan välittömäst niin et oon vihanen. Mä vaan haluisin tähän ristiriitaisuuteen vastauksii.
Toimisitko ite niin, et haukut toista ku se sanoo jotain tyhmää, ja hetken pääst ite sanot jotain yhtä tyhmää? Nyt jokainen tietty miettii et "En mä nyt ainakaan noin tee" Mut jokainen tekee. Jossain vaihees haukutte homoja ja kohta ite ihailette samaa sukupuolta olevaa henkilöö. Tai jossain vaihees vihaatte Zen Café bändiä ja haukutte sen faneja ja vuoden päästä tykkäätte siit musasta ja ootte ku oisitte aina tykänny. Löydätkö sattumoisin itses noista esimerkeistä? Hyvin mahdollista. Ja ku tästä ihmisten tyhmyydestä puhuttiin, nii se vaan on niin et joidenkin kohalla se tyhmyys satutaan "huomaamaan", koska siihen kiinnitetään huomiota. Ihmisten pitäis pysähtyy hetkeks kuuntelemaan itteensä. Et miten tyhmiä kysymyksiä ja ilkeetä käytöstä muille osottaa. Ja jos sua ei satu muut ja muiden mielipiteet kiinnostaa, eli vain omalla viihtyvyydellä on tärkeyttä, nii ei voi vaatia et muutkaan käyttäytyis hirveen fiksusti tai ois laukomaatta tyhmiä kommentteja.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.05.2007 20:20

joo kuumetta on jopa 37.2 ;> Mut joo, toi äänimerkintä on sit se Ukrainan viisu biisi<3<3

ÄänimerkintäSunnuntai 13.05.2007 20:17

Mentii sitte jossai kahelt nukkuu ja aamul herätyskello herätti 8:15.. Laitoin mutsille kahvii ja katoin pöydän ja herätin mutsin ja faijan aamiaiselle. Ite menin sohvalle takas nukkuu jo ennen puol kymmentä ja mutsi herätti mut puol kaks ku piti lähtee mummille ;DD
Ja ilta nyt meneeki Suomen voittoo kattoessa<3 Oi nam<33