IRC-Galleria

dankekauca

dankekauca

Happy, rappy, takes me nappy !

ihana ensimmäinen lomapäivä :DLauantai 21.02.2009 17:56

Eilen:
Loma alko ja näin Nettaa.
Sit äiti kysy eilen et arvaa paljon on mun puhelinlasku. Veikkasin kahta viittä ja se sano et veikkaas uudestaan. Sanoin sit et en tiiä, en mä ainakaan yli olllu puhunu. Joo kympinhän se oli. FAKIN KYMPIN! joo äiti antaa mulle siten kympin käteen, hahhahhaa : D !!

Tänään:
Äiti päätti että on hyyvä päivä viedä petivaatteet pihalle, NOUUU! "No kun sä et vieny viime kerrallakaan, niin nyt sun pitäis" ja sit se selitti jotain pölypunkeista vaik niit ei ees oo ! :o
Sit mun piti tehä ite ruokaa (mut ei se sit ollukaan niin paha :p) kun äiti meni mummulaan ja maijja hiihtään.
Mut ei herranjumala !! Värjäsin Netan ripset eilen ja aattelin sit värjää omanikin tänää. Juu aivan mahtavaa tätä pahemmin ei vois naamaansa pilata! mulla on mustat silmät KAUTTAALTAAN ja näytän ihan turpaan saaneelta :'( ! En kehtaa mennä minnekään tällä naamalla! Laitoin äskön silmiin tavallista meikkivoidetta, mineraalimeikkivoidetta, peitepuikkoo ja puuterii, mutta ei ! nää on vieläkin yhtä pahat. Mummille mä vielä voin mennä, mutta en milllään kaupunkiin saati sitten kylpylään missä ollaan ilman meikkii :'(((. Nyt mulla on yhden ja puolen päivän projekti saada silmät näyttään taas ihmisen silmiltä, ei tuu onnistuun. Mun elämä on ohi jo 16-vuotiaana !!


Joo että kannatti tosiaan nauttia eilisestä ilosta, kun se päätty nyt vähän lyhyeen :ss.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.