IRC-Galleria

deMs`

deMs`

~-__-OveR SeAs-__-~
ja taalla on talvi...ja opiskelija elama alkoi...

Bilettamisee kyllastyy, ku muihinki juttuihi, ja ma kyllastyin siihe 6kk jalkee. Paatin pitaa breikin backpackari elamasta ja koittaa aitoa aussi opiskeluu samalla prepaten enkun taitoja tulevaa yliopisto opiskeluu. En tieda kuinka aussimaista taa sit lopulta on ku 90% opiskelijoista on ulkomaalaisii, kiva koettelemus kuitenki. Ja nimenomaa koettelemus ku ottaa lukuu kaikkee tehtava maaraa ! ! ! Asun luksus kampas kahen kuwaitilaisen jatkan kaa ja etuutena siit on sishan poltto. Tupakkaa ei voi edes verrata siihe hyvaa mansikkaisee makuu, mita voi polttaa sishasta. On muutenki uus kokemus, ku jakaa kamppaa ihmisten kaa jotka on ihan eri kulttuurista. ( mm. vesipullo jokaisen vessanponton vieressa on mulle ihan uus juttu (!)) Tai kun heraa keskel paivaa eri kielisee lauluu ja olkkarista loytaa kamppiksen taysis fiilareis laulaen arabiaksi xD naita parhaita paloja saa vaa jos ne luulee etten ole kotona x) Eika yks niista ole edes paha kokki, mut se taas pistaa mut kyseenalaistamaa mun naisellisii puolii ku paras ateria minka ite saan kyhattyy on joku ihan oma salaatti tai muu erikoisen nakoine sandwich jutska! Kai pitaa vaa hyvaksyy et miehet ollut parempii kokkeja kautta aikojen :D:D mut sitaha ei niille myonneta ;D ! ! !

Lauantaina odottaa synttarit...kaukana kotoaa, mika ikina koti nyt oikeasti onkaa, mut kaukana Suomesta. Paatin leipoo elamani ensimmaisen synttarikakun itse, mut resepti avustuksii pyysin japanilaista eksperttia :):) Jos jotkut ihmiset ei tykkaa synttareista niin ma rakastan niita, enka siita luovu <3 just love it ! Aina pitaa olla syy juhlimisee, vaikkaki vaa tekostu, mut synttareina ainaa saa kivoja lahjoja, vaikkei niit tarttis on se vaa nii hilpeet ku paasee repasee paketin auki ja innol odottaa mita sielt paljastuu :))) ja jos se on pettymys nii kuha vaa pitaa sita kesto smailii naamal ni kaikki (melkein) on tyytyvaisii!

Helina faery on nyt satojen kilsojen paassa kaukana Gold Coastilta nakemassa kaikkii saarii ja muita kaupunkei. Mm. maailman suurinta hiekka saarta Fraser Islandii. Purjehtimas ja pitamas ylla party,party,party elamaa.

Iloista kesamielta kaikille taalta talven pimeyksista, ei kyl huolta, naa ei niin pimeita aikoja ku Suomen talvena! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.