IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.03.2014 23:52

KUKA.. :
Kuka on viimeaikoina satuttanut sinua henkisesti? : ei kukaan, koska en välitä tarpeeksi sattuakseni, ja vaikka välittäisin, en anna kenenkään satuttaa, laadidaa
Kuka on viimeaikoina satuttanut sinua fyysiseti? : öö no siis, alkoholi vähän tuota päätä jomotti. ja putte potkas mua eilen vahingossa sääreen, ja se sattui. =(
Kuka on viimeaikoina tehnyt tyhmästi? : monikin on tehnyt paljon tyhmästi, mutta öö, yhtäkkiä tulee mieleen vain omat tyhmäilyt.
Kuka on viimeaikoina yllättänyt sinut? : pari. hih.
Kuka on viimeaikoina ollut sinulle erityisen mukava? : ei kukaan erityisesti, paitsi äiti, koska se säälii mua kun yhyy

MIKSI... :
Miksi olit viimeksi surullinen? : koska olin yksinäinen ja pää särki ja väsytti ja vitutti ja nilkka muljahti alta, ja naapurin setä nauroi mulle kun hoippui itsekin kotiin baarista.
Miksi olet olemassa? : kun äiti ja isi tykkää toisistaan paljon, päläpälä, siksi.
Miksi teet tätä testiä? : koska tylsää, en kestä.
Miksi taivas on sininen? : tiedän mutta ei mitään muistikuvaa.
Miksi et ole ulkona? : koska ei himota tupakka. pitäis kyl käydä hakee preliin limukkaa koska en harrasta käteistä eli en saa ostettua koululta limukkaa, mutta nniin. en jaksa nostaa pyrstöäni ylös sängystä.

MILLOIN... :
Milloin viimeksi nauroit? : äskenhän minä
Milloin olit viimeksi autossa? : jaa, en tiedä. EIKU HELVETTI, EILEN, KOSKA OLIN VITUN RICH BITCH JA TULIN TAKSILLA ja koska en halunnut kotimatkaseuraa jos olisin kävellyt. kivaa, 28, kun melkein tulet silloin kun pitäää. ♥
Milloin olet viimeksi syönyt leipää? : eilen ennen kun lähdin juhlimaan hengissä olemista ("SYÖT NYT EES LEIPÄÄ ENNEN KUN LÄHDET RYYPPÄÄMÄÄN AIVOS PELLOLLE!!!!!" "okei aapo...")
Milloin olet viimeksi opiskellut? : :DDDDDDD ala-asteella?
Milloin olet viimeksi pelännyt pimeää? : en pitkiin aikoihin, varmaan joskus amiksen ykkösellä viimeks

ONKO... :
Onko sinulla mp3? : no on, mut se ei toimi. ja sitä paitsi siin on tilaa vaan giga, mikä ei riitä mihinkään. =(
Onko sinulla joku sydämessäsi, ketä et saa millään pois (ei perheen jäsen/sukulainen/ystävä): ... eiks ois aika kamalaa jos joku olisi sydämessä? TAI HETKINEN jos mun sydämessä olisi jotain ylimääräistä niin mäkin voisin hankkia KAARIREAKTORIN???
Onko sinulla juuri nyt musiikkia soimassa? : joooo, breathe carolinaa bilettelen tässä
Onko sinulla salaisuuksia jotka voisivat kauhistuttaa muista ihmisiä? : hihihih
Onko sinulla ollut montaa ihastusta samaan aikaan? : nojaa

OLISIKO... :
Olisiko elämä helpompaa, jos maapallo olisi litteä? : jaa, en osaa itse asiassa sanoa. kovin on vaikea kuvitella, mutta toisaalta, ihminen on mukautuvainen eläin joten ehkä me pärjättäisiin? en tiedä, en halua miettiä.
Olisiko elämä helpompaa/parempaa ilman rakkautta? : no helpompaa varmasti sinänsä, mut toisaalta, jos ei olisi äidin rakkautta lasta kohtaan niin miten hitossa kukaan selviäisi kun äiti vaan jättäis vauvan johonkin puskaan? O_O tai en tiedä. ihmiset on sopeutuvaisia, mut silti. eli ehkä ei.
Olisiko kamalaa kieltäytyä kosinnasta? : no riippuu. :DD en mä tiedä. jos sä et halua naimisiin niin on se varmaan parempi olla silleen "Sori ei" kun et menisit sit loppujen lopuksi naimisiin ehkä peräti väärän henkilön kanssa?
Olisiko se katastrofi, jos toimisit lastenhoitajana päivän? : no ei. oon ihan hyvä lapsien kanssa.
Olisiko maailma parempi ilman sotia? : en ota kantaa koska en tällä hetkellä osaa perustella mielipidettä suuntaan enkä toiseen

OLETKO... :
Oletko kokenut sydänsuruja? : meh
Oletko suudellut ketään koskaan? : ehkä joskus jotakuta.
Oletko ollut ihastunut yli kolmeen henkilöön samaan aikaan? : no mitä kettua. :D
Oletko valehdellut rakkaallesi? : olen.
Oletko valehdellut vanhemmillesi? : voi, montako kertaa.


1. Katso oikealle, mikä herättää kiinnostuksesi siellä? : kysymys siitä, miksi mun tapetti on noin kamalassa kunnossa.
2. Minkä väriset sukat sinulla on juuri nyt jalassa? : mustat sukkahousut
3. Asia/Esine jota et haluaisi koskaan lahjaksi? : jaa, en tiedä. :D
4. Ärsyttävin lausahdus jonka olet kuullut? : osa putous-hokemista. (okeii, "hitokseen" ja "mie romahan" on ihania. oikeesti. :D)
5. Asia josta ilahdut? : öööööö ilahdun aika helposti, jos mua yritetään ilahduttaa. viimeksi ilahduin kun sain sidukkaa.
6. Monta jäätelöä olet syönyt tänään? : no en.
7. Oletko koskaan juonut pilaantunutta maitoa? : JOO. se oli kamalaa koska se ei maistunut oudolta, mut sit ku olin juonut lasilliseni melkein kokonaan niin tajusin että SIELLÄ LASIN POHJALLA OLI SORMENPÄÄN KOKOISIA KÖKKÄREITÄ. sitten mua oksetti :<
9. Mikä saa sinut liikkeelle? : vittuuntumisissani lähden juoksemaan, ei muuten mikään. :D
10. Paras jäätelömaku? : AMPPARIMEHUJÄÄ.
11. Ja miksi juuri se? : no koska nomnom.
12. Pidätkö keltaisesta väristä? : mm joo, tai riippuu sävystä
13. Oletko koskaan toivonut itsellesi ponia? : no en. paitsi ruoaksi. eiku.
14. Jos olet karusellissa, minkä eläimen valitset sieltä? : öö, en tykkää eläimistä. PAITSI ETTÄ JOSKUS KUN OLIN JOSSAIN IHMEELLISESSÄ PAIKASSA, niin siellä oli kilpakonna! kilpakonnan valitsisin koska vain. :3

15. Oletko väsyneempi syksyllä vai keväällä? : keväällä iskee kauhea stressi ja pakko tehdä vielä enemmänn mitä vaan, joten silloin.
16. Mitä mieltä olet talvesta? : en pidä, koska liian kylmä. se ois kivaa jos ois sellainen kirkas syysilma joka päivä vuoden ympäri, ei kylmä eikä kuuma. vois olla neuleessa ulkona mutta ei kuolis jos kävis tupakalla ilman sitä.
17. Väsyttääkö sinua juuri nyt? : voi kyllä.
18. Mitä hurjaa sinun tekisi mieli tehdä nyt? : mennä polttamaan tupakkaa, hurjaa ikr
19. Rakkain esineesi? : tietokone, puhelin, kalenteri ja mun uudet korot.
20. Miellyttävin muisto? : 20032011, koska mcr
21. Musiikki vai kuvataide? : musiikki jos joku toinen tekee sitä, mutta koska olen niin epämusikaalinen kuin ihminen voi ikinä olla, niin sanon että kuvataide.
22. Elämän tarkoitus? : sanoisinn että 42, mutta ei se ole. en tiedä mikä on elämän tarkoitus, enkä välttämättä haluakaan tietää.
23. Kauneinta luonnossa? : ööää. rakastan sitä, kun on keväällä retkeilemässä, nukkuu puolijoukkueteltassa, ja sieltä kömpii sitten ulos ja katslee ympärilleen. on viileää ja kirkasta, ainakin jos on vaikka laitilassa, ja jos oot eka joka herää, niin se on niitä hetkiä kun tajuaa että asiat on oikeasti ihan kivasti. en osaa selittää, mutta se on oikeasti vain hurjan kaunista. se kaikki hiljaisuus ympärillä ja viileys ja KAIKKI.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.