IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2014 18:17

note to self: jos löydät tuollaisella otsikolla kamaa Hesarista, älä lue sitä julkisella paikalla, tässä tapauksessa junassa.

http://www.hs.fi/kuukausiliite/Mies+etsi+poikia+homosivustolla+/a1402019858854

hyi jumalauta, mulla ois ihan hitosti sanottavaa mutta en pysty tässä tilanteessa ja tässä mielentilassa sanomaan mitään, oon sanaton, koska hyi jumavitunlauta. ja no jaa galleria ei ehkä oo paras mahdollinen foorumi aiheelle, mutta ei kiinnosta.

ei kiinnosta, koska kelataanko sitä että laskin toissapäivänä suorat ehdotukset viimeisen kuukauden ajalta: 23, joista 6 englanniksi. mä olen täysi-ikäinen ihminen, ei siinä mitään, mutta mistä sinä, hyvä herra 25v joka tuijotat irc-galleriassa suosittuja kuvia ja kommentoit niille, joilla on parhaat tissit, mistä ihmeestä SINÄ tiedät että mä olen kahdeksantoista? et mistään. mun profiilissa ei lue mun syntymävuotta, koska en pidä siitä miltä se näyttää siinä,

kyseisestä 23 miehestä yksi kysyi mun ikääni. yksi. propsit sulle, hra 22 v.

(ja tosiaan en laskenut tähän niitä sääliöitä joiden kanssa keskustelu menee suunnilleen näin:
"moi kaunokainen :3"
"no moi."
"oot tosi upee. mitä kuuluu?"
"ihajees, mitä itelles"
"ihan hyvää kans. oot tosi upee, missä asut?"
"helsingissä, niin kun mun profiilissa lukee."
"haluisiks nähä joku päivä jos vaik tulisin helsinkiin? oot niin upee <3")

ja tiedän että jos vanhat merkit pitävät paikkansa, päädyn vaihteeksi etusivulle tän merkinnän kanssa. tässä tekstissä ei ole mitään järkeä, mutta hyi helvetti ihmiset te ootte kuvottavia, oikeasti. tärisen edelleen.

ja jos sulla ei oo fiksua sanottavaa, jos tuut vinkumaan mun oletuskuvan tissivaosta, jos haluat inttää tai kiukutella, tee palcelus maailmalle ja ole hiljaa. (ja saan tähän tietyiltä aikuisilta ihmisiltä jotain kuivaa vittuilua, joissa intetään, vingutaan tissivaosta ja kiukutellaan ihan vain siksi, että pyysin olemaan hiljaa. siitä vaan, en noteeraa, paitsi jos olet tarpeeksi tyhmä, sitten poistan kommentin. mun blogi, mun oikeus poistaa kommentit.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.