IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.10.2015 11:06

voi Lirtti. ja Aino (eli Rainbow). ♥

”Oonko mä ainoa, jonka mielestä täällä on koko porukka ihan sekaisin?” Lirtti kysyy. ”Paitsi tietenkin sä, Aino. Sä oot ehkä täysjärkisin täällä.”
”Älä yritä, ei tuu onnistumaan.”
”Yrittänyttä ei laiteta”, se virnistää.
”Eikä panna.”

en kestä, mulla on liian hauskaa.

mistä tuli mieleen, ettei mulla ole vieläkään nanoon mitään ideaa. mitä vittua täällä tapahtuu, koska yleensä aloitan Nanon suunnittelun joskus elo-syyskuussa, ja nyt mulla on aikaa vähän päälle kaksi (2) viikkoa, ja pää lyö tyhjää.

totta kai mulla on Helvettibailut, sen lisäksi mulla on Helvettileiri, sen lisäksi on Helvetistä itään, ja tietenkin on vielä Helvetisti järkeä (jossa ei ole yhtään demonia), mutta en tiedä. ei mulla oo mitään ideaa.

Tavallaan haluaisin kirjoittaa Luciferiinan ihmeteoista, eli neiti langenneesta enkelistä, joka päätyy Helvettiin (ylläripylläri!), ja jonka täytyy seitsemässä inkarnaatiossaan tehdä seitsemän ihmetyötä todistaakseen Jumalalle, että neiti Luciferiinan paikka on edelleen Taivaassa. Jotenkin ei vaan nappaa toi Helena, en tiedä, on sen verran litteälätteä hahmo että en millään jaksaisi. Enkä tiedä, pitäisikö raapia kasaan 50k sanaa yhdestä inkarnaatiosta, vai 50k seitsemästä inkarnaatiosta, vai jotain ihan muuta.

En jaksa.

Jos jollain olis joku tosi hyvä idea, mitä kirjoitan nanoksi, se olisi tosi kivaa. On tosi surullista, että viime vuonna tähän aikaan mulla oli _kaikki_ valmiina, ja nyt mulla on... ei mitään.

MUTTA MULLA ON KISSA.

Huomaako joku että mulla on tosi tylsää? Mutta idgaf, mulla on kissa. Kissan nimi on Dalek, ja Dalek on aika kahjo höpsöpeppuinen kissaherra. Oikeasti. Se ei osaa käyttää sen peppua kunnolla, se on joko maassa tai taivaalla, ei ole mitään välimuotoa. Voi höpsö pieni kissa.

MULLA ON JOPA NANOKUMPPANI ENNEN KUIN IDEAA NANOON. VOI JUMALAAAAUTA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.