IRC-Galleria

lovestory <3 <3 <3 Perjantai 14.07.2006 18:34

6 vuotta sitten heinäkuun lämmin tuuli lävisti koko ruumin ja aurinko paistoi lämpimästi. Kotoa lähdettyäni olin asettanut itselleni muutaman tavoitteen riparia varten. Niihin ei tosin kuulunut rakastuminen. Yksi rakkaimista ystävistäni lähti kanssani samalle leirille, joten sinne oli turvallista mennä.

Kuten yleensä alkoi tämäkin leiri esittelyllä, joka ei voinut minua ja ystävääni vähempää kiinnostaa.. yhtäkkiä kaikki hiljenivät joukkoomme astui vielä yksi tavallisen näköinen poika, katsoin vieressä istuvaa ystävääni hiukan innostuneena.

Kului muutama päivä kaavalla yöllä valvottiin ja päivät kuluivat oppitunneilla hieman torkkuen. Öisin valvoessani yritin saada pojan huomion itseeni mutta ei se vain hymyili niin seksikkäästi ei enempää.
Rakas ystäväni ei kestänyt enää katsella minua olin pakahtua siinä tunteiden myllerryksessä, hän kysyi tältä seksikkäästi hymyilevältä pojalta puhelinnumeroa.
Taas tuli yö minä avasin puhelimestani viestikentän kysyin suhteellisen suoraan voitaisiinko me alkaa seurustella? Vastausta ei tullut moneen päivään mutta salaperäinen hymyily jatkui.

26 6 2000 yön minä vain itkin olin saanut pojalta vastauksen ei, olin osa ryhmää itkin avoimesti kaikkien nähden. Erityiskiitos sen yön tapahtumista kuuluu Peetuli. kun kyyneleitä ei enää valunut tuo seksikkäästi hymyilevä poika saattoi minut huoneeseen, jossa osa riparitovereista jo nnukkui. Hän kuiskasi korvaani "hyvää yötä" ja panoi pehmeän suudelman huulilleni.
Sinä yönä en nukkunut silmällistäkään.

27. 7. aamu koitti olin aamupalajonossa kun vahvat niin turvallisen tuntuiset kädet koputtivat olalleni ja sanoivat "Huomenta rakas" aamupalalla en oikein syönyt hyvin oppitunnilla aiheena oli avioliitto, opit tuosta aiheesta jouduin kyllä opettelemaan myöhemmin, menivät jotenkin ohi.

Päivällisen söimme nopeasti, jonka jälkeen poika pyysi minua huoneeseensa ja sanoi heti ovelta "Me alettiin Tarun kanssa" Huoneessa olleet pojat hymyilivät veikeästi ja jättivät meidät kahdenkesken.. <3 <3 vuosituhannen rakkaustarina <3 <3


Amorin apulaisia kiittäen ja kumartaen
angel85 & Reaper

vielä tänäkään päivänä en tiedä mikä sai paholaisen rakastumaan enkeliin Reaper kirjoita oma tarinasi =)

nyt valuvat onnen kyyneleet joten pitää lopettaa

kommentteja, kiitos <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.