IRC-Galleria

kiitti täst.Sunnuntai 09.07.2006 04:51

HMPH siis ei näin. Portugali oli kyl oikee voittaja <3 todellaki. ei voi muuta sanoo ku höh. siis ei. OLEN MASENTUNUT. noemmä. syön suruuni. noei. no mut ei voi enää mitää, voittoo ei kuitenkaa tullu mut sitte EM-kisois. (: jee. 6.9.06, Suomi - Portugali, sinne siis. Portugali voittakoon. <3 joo no ei täst sen enempää, portugali on voittaja <3

joo eli jän tänne emmille sitten toisekski yöks, ollaan edelleen kahestaa. nam, söin just hodarin :D
joo. tänää jotai uitii ja aurinkoiltii ja poltettii ittemme, mikäs siinä. nam oli lämmin. kävin koton joskus 4 aikaa. sit mut heitettii takas siin puol 6 jlk, jollon lähettii heti siwalle ku se oli vaa 6 asti auki. no ehittii ja ostettii kaikkee nam. sit lähettii mankkaalle päin kävelee ja nähtiin.. tuttutattijoo ku istuttii dösäril kattelemas karttaa :DD joo suunnattiin sitten juppelille päin, se datas semmoses pihakeinus, reps. siel oli mulle oma mökkiki, jea. joo oltii siel ja pakkasin sen riparikamat (tyyny, virsikirja, raamattu, katekismus) ja sit joo. tuli tangomarkkinat lol :D "JA SITTEN MENNÄÄN SIENEEN". joo ja löysin saunan. vau. lähettii joskus 9 jlk sielt et ehittäis matsiks, muttei ehitty. mentii jostai iha metsäst :DD joo. kello oli jo joku 5 yli ku oltii tääl ! no onneks matsis ei ollu tapahtunu vielmitää mullisttavaa..tuleepa pitkä tarina. joo. huomen riparille. klo 9 aamul lähtö, ei onnistu.

Nyt emmi alko imuroimaan. ÖÖ. ja sil tuli tippa linssiin :D::D koht mennää uimaa. kyl. tai ehk vast aamul. sit huomen pitäis pakkaa. joo ja sillee. sit tulee loppuottelu illal. en kannata kumpaakaa. ;( hmph. joo. VOICE, ME <3 MUSIIKKIA.

BLING toi tulee imuroimaa mun varpaat nyt eli moi :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.