IRC-Galleria

desity

desity

nörtteilee päivät pitkät.

Blogimerkintä

« Uudempi -

taas se alkoi..Keskiviikko 09.04.2008 04:22

..no mikä muukaan kuin joka keväinen vitutus päämäärättömyydestä.. sitä yrittää parhaansa mukaan hakata päähänsä tietoa, jonka avulla ehkä pääsisi elämässä niin sanotusti eteenpäin. mutta vähintäänkin yhtä tehokas olen keksimään syitä millä pystyn suhteellisen puhtaalla omalla tunnolla välttelemään luku-urakkaa. amk-haku puolestaan loppuu parin päivän päästä ja mietin yhä kuumeisesti leikinkö tänä vuonna haluavani enemmän olla nörtti vai sairaanhoitaja, kun todellisuudessa kumpikaan ei tunnu kovin kiehtovalta pidemmän linjan ratkaisulta. mistä ihmeestä sitä ihminen tietää mitä elämältään oikeasti haluaa?

pari päivää sentään jaksoi paistaa jo aurinko, joten pariin päivään en miettinyt tunnin välein mitä helkuttia mie jumitan täällä jumalan hylkäämällä sateisessa pallon puoliskolla vuodesta toiseen. sitä vaan todentotta kaipaisi sisältöä elämäänsä. suuntaa elämälleen, ihmisen rinnalleen, järkeä päähänsä ja muutama euro tili koristamassa ei myöskään olisi pahitteeksi, vaan ehkäpä jopa helpottaisi elämää. on se niin väärin, ettei valittamisesta saa itselleen ammattia. mie oisin aivan varmasti sen alan parhammistoa. ja siitä olen varma! :]

ai niin. ja vuosia tuli myös lisää. kiitos kaikille kanssa juhlijoille ja onnittelijoille<3 samalla, kiitos villen, tai itseasiassa jonkun villen ystävän, tajusin nyt olevani lähempänä 46vuotta kuin omaa syntymääni, mikä ei helpota kriiseilyäni päämäärättömyydestä ja aikaansaamattomuudesta olleskaan.

miksei sitä voi ottaa lomaa omasta elämästään?

terveisin,
laiska, tyhmä ja saamaton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.