IRC-Galleria

Aamupahoinvointia ruvennu olemaan. Typerää kovin :P Kohta pitää lähteä Kirkkonummelle kartan kanssa pyöriin ympyrää. Labraan pitäis löytää, saavat imee sitä verta multa. :P Sitten kauheella kiiruksella kouluun tunneille.

Vähänkö tyttö oottaa perjantaita :D Sitten -> vapaus <3 Lomalla ollaankin ehkä enemmä jurrissa ku selvinpäin :D toivottavasti ainakin. Tai jos ollaan selvinpäin niin sitten ollaan toivottavasti ees hyvässä seurassa (:

Ikävä murua <3 "Yö on kylmä ja mä yksin oon, ehkä tahtoisin takas sun kainaloon" <3 (:

Sain vihdoin aikaseks ostaa salikortin (: Tosin vaan 10kerran, kun nyt jouluaikana turha mennä ostaan 30pv, kun ei pääse hyötymään siitä tarpeeks (: Mietin jos ottas suoravelotukselle sen ja 12kk :P tulis halvemmaks ja sitten ei tarvis miettiä että millon menee vanhaks (:

Koin jotain järkyttävää tiistaina :D Siskon töitä kattelin (se tekee siis kotona töitä ja olin kipee niin seurasin sängystä, kun se teki niitä) ja se sai työkaveriltaan sähköpostin. "voix tsekata nää?!?" Repesin pahasti.

Roopesta on tulossa ihan mahoton <3 Se vaan nukkuu ja riehuu :D Ja nukkuu. Pitäis ottaa kamera kauniiseen käteen ja napsia taas kuvia (: Mutku ei vaan saa aikaseks, muutakin elämää nykyään :D

Nyt hei vaatteet tarvii ja sit rynniin tonne autojen alle ja linkkiin :D

Meijä koulun kanslisti ei tiijä mikä on linkkikortti. Sarjassamme tarpeellista tietoa teille :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.