IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.11.2006 16:15

Pöllimpä Walden pleikan omaa huoneeseen aamulla. Nyt tahkonnu vice cityä vaikka pitäis lukee fysiikkaa ja matikkaa. Sara varmaa arvostaa kun en oo jaksanu tehä fyssan työselostusta. mut ei vaan yksin kertasesti kiinnosta. Vaikka jotain aloinkin ymmärtään siitä, mut pitäis ymmärtää kaikki että siitä jaksas kiinnostua. Mun tuurilla me selitetään sinne meidän mielestä tärkeet asiat ja sitten ope kirjottaa isolla siihen että ei liity asiaan mitenkään.
Psykan koe meni vituilleen. Se kusi pahemmin kun ruottin koe. No. toivottavasti nyt ees läpi pääsis. :p Pitää yrittää nyt matikkaa laskee tänää ja kattoo että osais siinä kokeessa ees jotain.

Pitää alkaa pehmittää Jukkaa jos sais ottaa sakemannin pennun. hirvee koirakuume koko ajan. Jos lupais siivoo huoneen ja pitää sen siistinä ja siivota enemmän koko kämppää. Ja ite maksasin sen rokotukset ja ruuat ym. kulut. ja Itte käyttäsin pihalla sen. :) Että mä odotan sitä kun pääsen muuttaan omaan kämppään ja varmana voin ottaa koiran. <3 nyt ei oo mikään varmaa. :S

Paska olo ollu taas muutamat päivät. Liikaa ajatuksia pienessä päässä. Eilen oli harkat. ihanaa. sai ajatukset muualle :p Ja juttelimpa kaverin kanssa yöllä. Mukava oli jutella. Tuntuu että se sentä jaksaa kuunnella mua. No jaksais varmaa muutkin, mutta sille on vaan helppo puhua.

Mut nii. toivossa on hyvä elää. Ehkä sitten joskus.

Yks muuten valittaa kun kiroilen koko ajan :S enkä ees ite huomaa sitä enää :S kiroilenko oikeesti muka niin paljon :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.