IRC-Galleria

Töitä vaan.Torstai 07.06.2007 20:22

Jeah, joka aamu herätys 0445 ja siinä sitte ruokaa itelle ja vaatteet niskaan. 0600 linkissä ja 0645 töissä. Mahtavia jätkiä koko paikka täynnä. Mukavia ja ystävällisiä, kyllähän sitä silmän ilookin niistä on ;> Paidat ei vaan oo vieläkään lähteny päältä.
Nyt kun ollaan siirrytty neloseen (hissistä laskettuna) ja ja saatu pari vanhaa ukkoa siihen rappuun tekeen jotain, niin tulipa ne jo ehottelemaan kaljalle lähtöä :D No huomenna jos tulevat kysyyn niin taijan kysästä että minkä ikäsenä ne mua pitää. Ja arvaa mitä arvaa niin vastaus on "aijjaa :o oon neljätoista. Joten ens kerralla voisitte pyytää limulle. Mut sekään ei kyllä tuu tuottaan tulosta, koska en harrasta yli kolkyt vuotta vanhempia ukkoja" :)
Mut kropassa alkaa jo tuntuun nää työt. Ei taho puhtia löytyy niin paljon mitä alkuviikosta. Ja haluisin kovasti jopnkun hieromaan mun pohkeita, selkää, reisiä, hartioita, No koko kroppaa. Mut ei, ei näy ketään. Pitänee vaan paahtaa töitä eteenpäin kipeillä lihaksilla. No onneks vkl on tulossa (mut ainii. oon senkin töissä *silm. pyör*) Mut käyn kyllä tutustuun johonki rantsuun ja Roopen kanssa koirapuistossa (:
Kohta puoliin koiran kans ulos, sit suihkuun ja siivoomaan. :) Musiikki <3 olinpaha yli viikon kuuntelematta musiikkia ja nyt pääs kuunteleen <3 Alan taas kaipaamaan läheisyyttä. Näin aivan ihanaa untakin viime yönä (: Sain sen kaiken mahollisen hellyyden ja läheisyyden <3 (:

"Tulisitko sänkyyn kanssani tänä iltana?"

Kavereitakin alkaa tuleen ikävä. Välillä vaan haluais soittaa kaikille yhtäaikaa ja pyytää ne kaikki tänne (niin siis ne 10) mut ei vaan pysty. Yhen niistä voisinkin, mutta tiedän ettei se pääse tulemaan. (:
Mut nyt

"Unohdan duunin ja muutkin paineet"

Adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.