IRC-Galleria

Raappana - KasvonpiirteetTorstai 08.11.2007 10:58

Terkkari oli mokannu ja söhliny mun lääkäriajan. No kulutan aikaa sitten kirjastossa odottaen omaa aikaa. :p Tänään nään mun oman <3 Ei malta odottaa (: Menis tuo aika vähän nopeemmin.

Tykkään tästä kappaleesta. Ja oon muutenkin ruvennu kuunteleen Raappanaa :D Timi varmasti tykkää kun saan oman koneen seinään kiinni ja musiikin soimaan :D Se kun kuuntelee lähinnä trancea jaja jotain. Tykkään mun huoneesta kovasti (: Varsinkin omasta sängystä (: Tosin se tuntuu tosi isolta, kun nukkuu yksin siinä. Roope ei suostunu tuleen viereen muuta, kun joskus toosi myöhään. Se oli pikkuhuoneen oven eessä nukkumassa :D

Raappana - Kotipoika

Joskus sitä miettii miten nopeesti elämä voi mennä ohi. Kerkeekö tässä tekemään mitään, odottaako nurkan takana herra viikatemies. No sen näkee sitten. Turha tässä on alkaa pelkäämään, jos alkais pelkään, jumittus neljän seinän sisälle, mut sielläkin voi ihan hyvin kuolla. Toisaalta kun miettii tuollasi, tekee mieli tehdä kaikki heti nyt, hommata ne kakarat (no okei, kakara) samantien, että varmasti kerkeis. Ja muutenkin. Vauvakuume. Hommais tuo sisko kakaran niin vois sitä hoivata ^^ Sisko on kovin rakas (:

Eksu - Surullis mut totta

Tuo Jokelan juttu sai mut pelkään Walden, Weran ja Veetin puolesta. Ei siinä mitään, jos tollasta tapahtuu omalle kohalle, mut jos Waldelle, Weralle tai Veetille käy jotain :S Jatta nyt kykenee huolehtiin itestään ja se tulee tänne lähelle, mut mihin tää elämä on menossa tulevaisuudessa kun nuo pienemmät on lukioiässä..?

Raappana - Kasvonpiirteet

Haluun Japan luo. Sais ajatella jotain muuta välillä. mm. Pitäis oottaa koulun loppuun. :/ Ikävä.
Vielä kerran Kasvonpiirteet sitten loppuu tää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.