IRC-Galleria

devil_doll

devil_doll

pienen pojan äiti <3

EläkeläisetPerjantai 10.10.2008 14:28

Hola!

Oltiin eilen siis Lutakossa Antin kanssa. Esiintymässä oli Pahat Agentit, Kumikameli ja Eläkeläiset. Henkilökohtaisesti eniten odotin Eläkeläisiä, tottakai, mutta kyllä nuo kaksi muutakin olivat oikein loistavia.
BB-Harrikin oli samalla keikalla ja ihan hyvinvoivalta hän näytti :)

Nyt onkin sitten pitkä viikonloppu, kun tää päiväkin vapaana. Antti lupas tehdä jotain oikein hyvää ruokaa ja mä mietin et leipoisin jotain. Eli siis palovaroitin taas laulaa :D Mä oon oikeesti saanu jo kahesti meidän palovarottimen huutamaan.
Yks kerta oli, kun grillasin makkaraa uunissa ( niin..meillä on tossa sellanen grilli ominaisuus ja pitihän sitä kokeilla vaikka ois ihan oikeekin grilli) niin yhtäkkiä vaan kauhee piipitys alkoi..
Minä: " Apua apua apua....*pyörii epätoivoisesti ympyrää* Anttiiiiii...tuu äkkiä tekee jotain kun tuo huutaa!!"

Tuosta tul mieleen yks toinenkin juttu. Se tapahtui silloin, kun asuttiin Sussun kanssa yhdessä. Laitoin kynttilän palamaan keittiön pöydälle...sitten rupesin lukemaan Keskisuomalaista ja tietysti käänsin sivun siihen palavan liekin päälle ja arvata saattaa mitä kävi. Sit Sussu tuli kotia ja vähän ihmetteli kun palaneita lehden osia pitkin pöytiä....hmm.

Lähen varmaan kohta sauvakävelylle (lähestyn siis keski-ikää), kun se fysioterapeutti sanoi, et se varmaan auttas noihin selkä- ja rintakipuihin. Oon kyllä elämässäni sauvakävellyt niin paljon, et luulis ettei paljoa enää huvita. Sillon kun harrastin kilpahiihtoa (uskokaa tai älkää..) niin sauvakävely/-juoksu oli melkein jokapäiväistä.

Eikö ookkin muuten " Valtavat vehkeet" ja "Massiiviset masiinat" melkein sama? Yritin aamulla saada Antin telkkarin ääreen, kun se luki Keskisuomalaista liian pitkään ja ehdotin sille et menis kattoo Discoverylta Valtavia vehkeitä. Kyllä se siitä sit lähtikin, totes vaan hiukan nauraen ett se on kylläkin Massiiviset masiinat se ohjelma. No ei kaikkea voi muistaa!

Mut joo..palaillaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.