IRC-Galleria

diamond^

diamond^

Iloinen ja onnellinen

Normaalirytmiin..Keskiviikko 19.03.2008 10:30

Nyt alkaa pikkuhiljaa normaalirytmi palaamaan arkeen reissun jälkeen. Koulua, koulua, koulua, mikäs muu sen rytmin palauttaisikaan.

Reissu meni hyvin ja koirat pärjäsi näyttelyissä. Latviassa Anu otti Ukon kanssa tiukan taistelun ja tuomarin tarkan syynäyksen jälkeen ROP:n, mutta Liettuassa me napattiin se taas Violan kanssa.
Latviasta tuloksena:
Ukko: ROP, Latvian voittaja-08, junnusert
Viola: vsp , Latvian voittaja- 08, sert ja eka cacib
..ja Liettuasta:
Ukko:junROP --> EE, LV,LTU, BALT JCH!!
Viola: ROP, sert, cacib

Reissun aikana autossa ja bussissa istuttiin yhteensä n.2400km, eli ei tarvitse ihmetellä, jos ystävällisesti kieltäydyn istumasta yhtään mihinkään (välillä on kiva seistäkin!)

Kiitos reissusta Anu, Ukko, Viola ja Seijagan porukka. Tuli uusia tuttuja, ja ehkä joskus saatan yksinkin uskaltaa reissuun lähtä nyt kun tietää, mitä se matkanteko tuollaisella reissulla on. Otetaan Anu omatoimimatka Rakvereen seuraavaksi, josko tuossa parin viikon päästä :D (käytän Monan eka Lapualla, katotaan, mitä sanovat)

Monan suhteen mulla on tavotteet korkealla, mutta sen näkee sitten, millanen kehäkettu(orava) siitä tulee, vai tuleeko mitään. noo..ajatellaan positiivisesti, kyllä se siihen kehässä ramppaamiseen vielä tottuu!! (Pakko tottua ku periksi ei anneta!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.