IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

DJ Orkidea-uutisiaTiistai 04.03.2008 16:34

Hola!

Huomenna keskiviikkona ilmestyy mun uusi albumi Metaverse. Yleistä infoa levystä ja julkkarikiertueesta uudistuneella saitilla http://www.djorkidea.com. Albumin "traileri" tsekattavissa YouTubessa alla olevassa osoitteessa:

http://www.youtube.com/watch?v=TaYaGX4bJfw

Jos on _hirveä_ kiire saada trancea stereoihin on CD myynnissä jo ainakin Street Beatissa. Streetin sedät ei vanhaan kunnon white label-henkeen pahemmin virallisia julkaisupäiviä kunnioita;) Levy on ollut ahkerassa soitossa mm. Armin van Buurenilla ja levyn tiimoilta oon vierailemassa Tieston ja Above & Beyondin radio-ohjelmissa lähiviikkoina. Kotoisemmissa merkeissä oon tänään illalla YleX:n Tiistain Tanssi-Illassa klo 21-22 missä tsekataan albumin biisejä, remixejä ja yleistä läppää aiheen tiimoilta. Ohjelman voi kuunnella viikon ajan tiistain jälkeen täällä:

http://areena.yle.fi/hae?pid=195876

Levyjulkkarikiertue starttasi viime viikonloppuna Rovaniemellä ja Vuokatissa. Rovaniemellä meininki oli intiimi & hikinen ja Vuokatissa oli ison maailman meininki etenkin tekniikan puolesta. Parin minuutin YouTube kiertueraportit nähtävissä saitin videogalleriassa:

http://www.djorkidea.com/gallery/video/

Tänä lauantaina on levyjulkkarit (ja samalla mun 31v synttärit!) Helsingissä Kaivohuoneella. Muinaisten Jose Padilla/Cafe del Mar-illan, Renaissance-tapahtumien ja Unityn hengessä mennään ja line upissa JS16, Mr.A, Indigo, Oded Peled, Orion ja Unity Collective. Visuaaleissa Xploitec VJs ja valoissa Tea & Severi sekä Jones eli varmasti huikea ilta tulossa! Meininkiä tulee tallentamaan Briteistä Ministry of Soundin TV-kuvausryhmä, joka tekee samalla "Clubber's Guide To Helsinki" ohjelmaa. Näytetään lauantaina maailmalle miten Suomi reivaa! =D

Kiertue jatkuu ensi viikolla Tampereella ja Turussa ja jatkuu Huhtikuun loppuun Kaapelitehtaan Laserpointiin asti minkä jälkeen alkaakin puolen vuoden keikkatauko. Aurinkoista ja leppoisaa kevään jatkoa!

.tapsa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.