IRC-Galleria

dolla

dolla

I have been there.

siis kuka sanoi et mä oon helppo?Maanantai 03.12.2007 22:33

"Olet vesielementin merkkiin syntynyt ja tunnetaso on syvä ja vaativa. Tunteesi voivat olla oikullisia ja vaikeasti ymmärrettäviä koska olemuksesi toimii hyvin yksilöllisten impulssien mukaan. Voit todeta, että sinua ei kovin moni ole ymmärtänyt. Ongelmiasi voi olla yliherkät reaktiot toisia ihmisiä kohtaan, joka johtaa arvaamattomaan ja joskus epäluotettavaan käyttäytymiseen. Muut voivat vain arvailla mitä kaikkea sinussa tapahtuu. Jos et opi puhumaan tunteistasi, sinua on ajoittain vaikea lähestyä. Merkkisi tunnetaan myös riippuvaisuuden symbolina ja ihmissuhteessa ja rakkaudessa voi olla yksipuolisia riippuvuuden siteitä, jotka eivät johdu aidosta rakkaudesta."

"Rapu voi helpottaa oloaan opettelemalla kunnioittamaan omia tunteitaan ja ennen kaikkea opettelemalla sanomaan ääneen että on kokenut tulleensa loukatuksi. Useimmiten kysymys on eriasteisista väärinkäsityksistä, jotka on helppo selvittää. Mikään ei ole Ravulle vaikeampaa kuin myöntää tulleensa jollain tavalla loukatuksi. Rapu kun ei itse halua loukata ketään paitsi tietysti kostaakseen vuosien takaisia väärinkäytöksiä itseään kohtaan. Ravun kumppaniksi on helppo päästä, mutta Ravun kanssa eläminen vaatii niin pitkää pinnaa ja niin valtavaa ymmärrystä, että vain harvat ja valitut pystyvät luomaan tasapainoisen suhteen tähän eläinradan mutkikkaimpaan oikuttelijaan."

"Ravun herkkää olemusta vaivaa tavallista useammin masentuneisuus, itsesääli, ujous ja alemmuudentunto. Arvostelunpelko saa Ravun käpertymään kuoreensa pienenkin moitteen uhatessa usein ilman mitään todellista aihetta. Takertuminen kaikkeen ympärillä olevaan niin tiukasti, että varmasti joutuu siitä luopumaan kuuluu Ravun koulunkäyntiin. Ravulla on myös tuskastuttavan hyvä muisti kaikkien kokemiensa vääryyksien suhteen ja hänen kaunaisuutensa ei vähästä hellitä. Täysin käsittämätön oikullisuus tekee Ravusta vaikean kumppanin yhtälailla työ- kuin rakkausasioissakin."

www.horoskooppi.com
www.astro.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.