IRC-Galleria

dolla

dolla

I have been there.

[Ei aihetta]Perjantai 28.07.2006 14:34

NIIN SAIN KÄMPÄN! happy happy happy :>

ps. tarvin sit raavaita miehiä kantamaan mun painavat tavarat ni saa soitella!

napapiiri.Lauantai 22.07.2006 11:40

huomenta. rollossa ollaan. junamatka meni aika mielenkiintosesti. pääsin junaan 19:20 ja nukahdin siinä sit puoli yhdeksän aikoihin :D siis en IKINÄ, koskaan koko kesäloman tai yleensäkään koko elämäni aikana oo menny puoli yhdeksältä nukkumaan. heräilin sit tos seitsemältä aamulla ja ennen kasia olinki jo rautatieasemalla. ahdistaa AHDISTAA.. haluaa takaisin etelään :( kahdeltatoista takas kuusamoon ja sit ahdistaa vaan enemmän. ainoa positiivinen asia on ihanat krisset ja annikat ja muut namuset. niitä on ollu kova ikävä. ..ja harri jos luet tätä ni sulla EI SAA olla sellasta krapulaa, joka estäis tänään fionapartyt, NIIN!
nyt tupakkakaffeet ja sit suihkuun-

->

niin helsinkiiiii!Perjantai 21.07.2006 15:30

hellöy. pääsin livahtamaan tietsikalle ku tultiin tähän robertsiin kaffeelle. oon nyt pari päivää lomaillu tääl pääkaupungissa ja on ollu kivaa! oon vaan nauttinu ja tsiikaillu ihmisiä. tänne ensi kesänä..lopullisesti..tai ainakin vähäksi aikaa. käytiin keskiviikkona lintsillä. oon liian vanha! pää ei kestäny enää kieputtimia. tyhmää :P eilen pulikoitiin serenassa. jouduin väkivallan uhriksi, ei ikinä kannata mennä villiin virtaan! n.20 penskaa hyppi päällä samalla ku koin pientä hukkumiskuolemaa. hui. nyt pitää mennä, aika on rajallinen ja pitää päästä shoppaamaan! huomenna kuusamoon, see ya!

ja krisse..i'll be there soon, love you girl<3

ps.oon pongannu julkkiksii ..ja EN pyytäny nimmareita :DDDD

kimmolta kopsin.Tiistai 18.07.2006 22:25

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

-> www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

monday, baby.Maanantai 17.07.2006 16:48

hellöy. täyttelin tuossa vissiin vuosiaki. hyvällä tekosyyllä sai taas hilettää. oon huomannu et toi vanhuus ei tosiaankaan tule yksin. ensinnäkin krapulat vaan pahenee. ei oo niinku ennen, amitsupoikien lämpimät kotiviinikähöstykset meni helposti alas eikä aamulla ollu mitään huolta. nyt pää vaatii lepotilaa valitettavan kauan. oltiin eilen veijon baarissa. jopa MINÄ lauloin, ensiksi tyttöjen kanssa ja sitten kaitsun. ja sain omistuskappaleita ja paljon synttäridrinksuja. ai niin ja kaikkein parhain lahja oli BRATZ! ihan minun näköinen. kamerasta löytyy epäilyttäviä kuvia bratz-empusta juomassa shottia.. juomassa siideriä.. polttamassa tupakkaa.. hmph?
huomenna pitäis lähteä sit rolloa kohti. siellä päivä ja sit yöllä kohti helsinkiä, niin kivoja tällaset yllätyslomat. eilen nimittäin sain kuulla et pitäis lähteä. mmm.. aurinkoa ja paljon miespuolisia henkilöitä, mitä muuta trinsessa tarvitseekaan? no okei, vähän siideriä.

nyt huutaa pää taas lepoa. -> pus.

ai niin, kohta pipeen. wipii!

[Ei aihetta]Lauantai 08.07.2006 23:17

hiphei. niin enhän mä keskiviikkona minnekään tiskaamaan menny, ups. :D bileet alko puol kolme ku päästiin töistä ja juostiin miran kans kettuun ottaa pari tasottavaa. sieltä me sit neiti kristiinan kans jatkettiin paikkaan x, jossa nautiskelimme sivistyneesti noin pari litraa.. vodkaa ;D bileet jatku tonne yhteen päivällä. käytiin meillä nukkuu pari tuntia ja suihkuteltiin ja sit jatkot niinku jatku. syöpöteltiin ja kuunneltiin herran x:n taidokasta karaokesitystä. illalla hipsittiin veijoon ja sieltä ylläri ylläri -> FIONAAN! viiden aikoihin viel istuttiin lössillä fionan ruohikolla ja mietittiin et mitähän tuota tekis. päätettiin sit lähteä juomaan lisää.. vodkaa ;D oli taas niin mielenkiintoinen pikkuviikonloppu. tänään sit taasen töihin, niinku eilenki. emilia kuittaa moiiii ->

ps. joku täyttää ensviikolla vuosia, hmm.. kukahan se vois olla ;D

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.07.2006 17:38

niin tänäänpäs sitten lähdetään. olis kyl voinu olla pitempäänki. nyt vasta tajusin tän oulun niinku pointin, baarit! käytiin eilen kantiksessa ja siellä oli yllättäen taas kivaa. tänään koisin tuonne kahteen vaikka en eilen mitään alkoholipitoista nauttinutkaan. nukkuminen on vaan niin kivaa. parin tunnin päästä kuusamoon.. tiskaamaan (paska.) ja sit suoraan töihin. niin ja jos joku nyt muka tätä lukee ni tänään on fionassa summer club, niin tulkaa!

[Ei aihetta]Tiistai 04.07.2006 23:42

niin moi. jatkuu nyt tämä päiväkirja oulusta. selvittiin tosiaan onnelaan ja oli kivaa! oli ihan hirveästi porukkaa vaikka oliki sunnuntai. tanssittiin tyttöjen kans jalat kipeiksi :) eilen hengailtiin vaan koko päivä kaupungilla. saateltiin annikki junaan ja sit vaan pyörittiin ympäri ämpäri oulua. käytiin kissen kans pitkän kaavan mukaan kiinalaisessa ja syötiin navat pulleiksi. shopattiin vähän ja löysin paidan ja yhden ihanan laukun. illalla meillä piti vaan hengailla mut eksyttiinki sit hevimestaan juomaan euron kaljaa. liiiiikaaaaa euron kaljaa ;D sit lähdettiin cubaan, koska piti ilmeisesti taas päästä tanssimaan. niin ja taas tanssittiin! yöllä konkoiltiin jonku ihme duden kyydillä kämpille, ku krisse kävi vähän väläyttämässä nättiä hymyään. :) ..ja harri söi yöllä mun kinkkijämät ku itse sammuin suoraan sänkyyn. niin ups ;D tänään ollaan vaan oltu. mä sairastin muka aluksi jonkun asteen krapulaa mut se meni onneksi ohi. käytiin kristiinan kans pitsalla jossain ihme paikassa jossa oli vaan lämmintä limsaa. äsken tultiin kempeleestä. käytiin zeppeliinissä ja ostettiin lupaussormukset. jos joku kattoo mun vasenta nimetöntä ja miettii et oonko menny kihloihin, NIIN EN OLE. mä vaan harjottelen, et jos joskus eksyis kihloihin ni osaa ainaki sit pitää sitä sormusta ;D nyt pitäis alkaa siivoamaan. ollaan harrin kotiorjia.. o.O

ai niin.. ->

"krisse, varo, meinasit sä jäädä alle" -emmä ku mä haluun olla päällä.

"toi on hirveä!" -eiku poroa.

"niin se on se tyttö jolla oli se.. KELIAKIA" -niin, tarkotit varmaan leukemia?

ja sit sellasta et mulla on uus numero ni siksi en ehkä vastaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.07.2006 20:16

here we are. kaikki on niin pirteitä et en tiedä miten me ikinä päästään illalla mihinkään ;D
vietin eilen taas yötöntä yötä ja join taas liikaa kahvia. eilen väläytin taas loistavaa älyäni. aloin muka innoissani peruuttamaan niinkuin kunnon autokoululainen, pää koko ajan menosuuntaan päin. jossain vaiheessa matka alkoi tuntua verkkaiselta ja aloin ääneen mietiskellä miten autosta kuuluu niin outo ääni kun painaa kaasua. "no mikähän tässä on, onpa outoa ku tämä kulkee näin hitaasti?? -NIIN JA MIKSI SAATANAN PÖLJÄ OOT LAITTANU VAIHTEEN VAPAALLE?!?!"
hauskaa. TOOOSI hauskaa. vielä hauskempaa on laittaa vaihde ykköselle ja jatkaa peruuttamista. niin, ei minulla liiku mitään päässä. surisee vain.
no oli tuo hauskaa ainakin kahdeksan aikaan aamulla. toinen osapuoli sai onneksi naisellisen käsittelyn a'la nyrkki. ihan oikein, niin.
välihuomio, tytöt + harri lähti siiderikauppaan. innolla odotan mitä väsymys, sekava mielentila, ravinnonpuute (ei onneksi nestemmäinen!) ja siideri saa aikaan. no onnelaan eksytään, hui.


[Ei aihetta]Lauantai 01.07.2006 22:28

oulu oulu oulu oulu oulu oulu oulu onnela oulu oulu oulu harri krisse annika oulu onnela oulu ->