IRC-Galleria

du3nd3

du3nd3

äiti ja onnellinen siitä! :) <3

vaihda kulkuneuvooTiistai 29.08.2006 22:12

Eräs päivä nousin Oulun linkku asemalta linkkuriin ja olin aivan varma ett se heiluu.. Kerroin asiasta eräälle henkilölle ja tämä soittaa ja kysyy "onko sulla paha olo tai pyörryttääkö sua", no eihän mua pyörryttäny vaan se linkku oikeesti heilu..
Se heilu samalla tavalla kuin joku kävelis edessä ja keikuttas pyllyä oikein kovasti.. Kuvittele olosi kirpuksi sellaisen pyllyn päälle.. Samalta musta tuntu ku olin siellä linkussa.. Kun se lähti liikkeelle se ei enää heilunu vaan aina ku se pysähty joko valoihin tai pysäkille, se rupes heiluun taas puolelta toiselle..
Luulin ihan tosi ett mulla on jotain harhakuvia, mutt Muhoksella moni muukin huomasi sen, joten mussa ei voinu olla mitään vikaa..

Nyt maanantaina odotin taas linkkua. Tällä kertaa Muhoksella.. Korvaani (korvanipukkaa) rupesi kutittamaan ja raavin sitä hetken.. Kohta tutkin jo omia korvanipukoitani ja huomasin että toinen on toista pienempi.. Tälle kyseiselle henkilölle laitoin taas viestiä "olen huomannut itsestäni sen että mun korvanipukat on erikokoisia ja älä ymmärrä väärin mutt on vaan hieman tylsää ootella vaan, joten keksin tekemistä"
Tuli vain takaisin yksin kertainen viesti "vaiha jo kulkuvälinettä". Mutta eihän vika voi olla kulkuvälineessä koska en sillo ollu missään kulkuvälineessä.

Selitin saman tarinan koulussa tänään ja multa kysyttiin ett oonko saanu kunnolla unta vai olenko muuten vaan outo ulkopaikkakuntalainen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.