IRC-Galleria

duudeli

duudeli

on kovinkin rahaton

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 14:33

Mulle voi myydä jonkun halvan mankin tai pv:n.. :) Jonkun ihan romun, joka kuitenki liikkuu (just ja just tai pienestä kii riittää myös). Eli ei tartte kilvissä olla. Kiitooos :D

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 01:26

Tänään!

NII! :DDMaanantai 18.05.2009 01:23

Tyttö menee poikaystävänsä kanssa baariin. Kun tulee tytön vuoro tarjota kierros, hän kertoo pojalle, että on kuullut uudesta drinkistä, mitä tämän on ihan pakko testata.

Tyttö tuo itselleen normaalin oluen ja pojalle kaksi lasia: toisessa Baileysia ja toisessa limemehua. Tyttö sanoo pojalle: "OK, tee näin: kippaa Baileys huiviin, älä niele, juo sitten limemehu sekaan."
Poika katsoo tyttöä epäilevästi, mutta koska tämä on niin innoissaan uudesta drinkistä, hän päättää testata. Ensin Baileys: ihanan pehmeä kermainen lämmin tunne suussa. Sitten poika huikkaa limemehun..

0.1 sekuntia: Baileysin kerma juoksettuu kokkeliksi.
0.3 sekuntia: Pojan naaman väri vaihtuu limen vihertäväksi.
0.6 sekuntia: Poika välttää yökkäämisen ja onnistuu nielemään moskan.

1.5 sekuntia: Tyttö kuiskaa pojan korvaan: "Sen nimi on Suihinotto''

[Ei aihetta]Torstai 07.05.2009 16:05

Meikäläisen yo-juhlat on sit sillon lauantaina meirä mutsilla klo 14-17. Tervetulloo vaa. En loukkaannu jos kukaa ( :----( ) ei pääse, näit juhlii taitaa vissii olla joillai muillaki ku mul :o 8D Mut saa ilmotella sit jos haluu tulla ni osaan varaa ees kahvikuppei riittävästi.
MUUTTO YHTEEN NAISEN KANSSA

Jostain miesten keskustelupalstalta:

- Olen muuttamassa yhteen naiseni kanssa. Mitä kannattaa ottaa huomioon? Kannattaako yleensä muuttaa? t. nimim. Uskallanko?

- En suosittele. Molemmat alkavat nähdä vaivaa toistensa
huonoista puolista. Jatkuvaa tappelua siivouksesta tyyliin "vituttaa kun saa aina siivota sun jälkiäsi". Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista. Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa. No, noiden asioiden kanssa herrasmies pystyy elämään, harva nainen "haluaa osata" esim vaihtaa renkaita. Koita onneasi ja yritä sanoa samaa vaikka silittämisestä.
Tulet myös huomaamaan että pikkuhiljaa hyllysi alkavat täyttyä kaikenlaisesta turhasta rojusta. Joka perkeleen kulmaan ilmestyy jukkapalmu punaisessa sydänruukussa ja satoja, ehkä jopa tuhansia hyödyttömiä koriste-esineitä. "oli ihan pakko ostaa tuo posliinikissa kun se sopii niin kivasti noiden verhojen väriin". Muistinko jo mainita että verhot, matot, pyyhkeet yms tulevat muuttamaan väriään radikaalisti. Tulee kaikkia kivoja kivoja pastellisävyjä. Pikkuhiljaa tuntuu siltä kuin asuisit jossain vitun sisustusohjelmassa. Kannattaa ostaa myös joku muovipussi missä säilytät partakonetta, dödöä ja hammasharjaa. Vessan kaappiin ne eivät tule enää mahtumaan, se on sanomattakin selvä. Vessa pursuaa mitä ihmelliisempiä purkkeja ja lotioneja. Lisäksi siellä haisee hiuslakka, hajuvesi ja outo vaniljatangontuoksuinen hajusaippua,jolla ei saa pestä käsiä. Ja ne wc-renkaan pissatipat.....
Omat musiikkimieltymyksesi voit myös unohtaa, "en mä jaksa aina kuunnella tuollaista mörinää ja pauketta" samoin urheilun seuraaminen televisiosta on mahdotonta koska sieltä tulee aina joku vitun sinkkuelämää tms elämää suurempaa jota naisen on yksinkertaisesti pakko katsoa.
Älä vaan tee sitä virhettä että sijoitat tietokoneen makuuhuoneeseen sillä silloin sen käyttäminen iltakymmenen jälkeen on mahdotonta koska se pitää niin kauheaa hurinaa. Ja ne johdotkin ovat niin rumannäköisiä. Äläkä edes kuvittele ostavasi enää koskaan mitään kaiuttimia, stereoita tms koska ne ovat niin rumia eivätkä ne sovi asunnon sisustukseen.
Hyväksy se että television päällä on hajukynttilä. Itse asiassa niitä on lähes joka puolella asuntoa. Ne on niin kivoja mutta niitä ei saa polttaa koska sitten ei ole enää kivannäköisiä. Kannattaa varautua myös siihen että rento kavereiden kanssa oleskeleminen asunnossasi on historiaa. Jos kaverit tulevat käymään,siivotaan ja leivotaan koska nainen ei halua että ihmiset luulevat että teillä on sekaista. Lisäksi on mm pakko aina ostaa/leipoa jotain jos joku kaveri sattuu tulemaan "kylään". Kahvi juodaan sellaisista pirun pienistä kupeista joita joutuu vetämään joku 5-6kpl että saat kahvihimosi tyydytettyä.Kahvipannu pitää myös pestä joka kerran jälkeen kun sitä on käytetty.
Kaverisi ovat muuten kaikki sinulle huonoa seuraa ja lisäksi suurin osa heistä on juoppoja luusereita naisesi mielestä. Voit unohtaa kumipitsan syömisen samalla kun katsot leffaa koska
A) se on niiiiin epätervellistä
B) olohuoneessa ei saa syödä ettei limenvärinen sohva likaannu
C) et halua enää katsoa leffoja koska ainoa vaihtoehto on romanttiset komediat.
"en mä halua katsoa tuollaista väkivaltaa", lisäksi naisille on yksinkertaista mahdotonta keskittyä elokuvaan koska samalla pitää lakata kynnet, föönätä, meikata, kihartaa hiuksia jne. Saat vastata koko ajan kysymyksiin "Kuka tuo on" "siis kuka tuo on ja mitä se tekee,miksi se nyt noin tekee". Elokuvanautinto on pilalla koska kuulet samalla mitä Petra on tehnyt viikonloppuna ja miten hänen poikaystävänsä Sami on siihen suhtautunut. Voisit muuten syödä vähän enemmän noita kasviksia.
Et tule enää ikinä löytämään mitään tavaroitasi koska nainen sisustaa ne kerran viikossa eri paikkaan. Avaimien pitäisi olla marimekon unikkokuvioisessa avainkaapissa mutta eihän niitä sieltä löydy koska tosiasiassa sinne mahtuu noin kolme avainta. Sen sijaan ne ovat eteisen lipastossa pienessä pahanhajuisessa peltipurkissa (löytyi kirppikseltä)jonka kantta on vaikea avata. Kaiken lisäksi se koko vitun lipasto seilaa ympäri eteistä vaihtaen paikkaa joka viikko. Ja arvaat varmaan kuka sitä vanhaa painavaa lipastoa raijaa joka viikko paikasta toiseen.. koitas laittaa se tuonne kulmaan.. Ei, ei sovi tuon sammakkopatsaan kanssa yhteen, koitas kantaa se tuonne kulmaan... ei sitä sinne voi laittaa, tulee huono feng shui....Koitapas kantaa se tuonne..."
Mitään elintarviketta ei voi pitää alkuperäisessä pakkauksessa vaan kaikki on sullottava pienen pieniin purkkeihin ja kippoihin jotka ovat epäkäytännöllisiä ja "tosi kivan näköisiä". Kaikki purkit ovat samanvärisiä ja ne on sijoitettu kaappeihin sellaisella logiikalla että kaapista on mahdoton löytää yhtään mitään. Varsinkaan kun purkkien sisältö vaihtuu kerran viikossa.
Viikolla juomisen voit unohtaa, samoin sen että otat illalla pari kaljaa. "Pitääkö sun aina juoda.. Sulla on pian samanlainen kaljamaha kuin teidän isällä". Dokaaminen kavereiden kanssa asunnossasi vaihtuu "Kutsuihin"joissa on pelkästään pariskuntia, taustalla soi hiljaa Ricky Martin tai Ultra Bra ja pöydällä on lukematon valikoima erilaisia pikkusuolaisia. Muista käyttää lautasta ja lautasliinaa. Lisäksi siellä haisee ne vitun tuoksukynttilät.

Terveisin,
-Antero-

koht neljä veeKeskiviikko 06.05.2009 14:19

Teen tämän kyselyn :
[x] Poika-/Tyttöystävästäni
[] parhaasta Ystävästäni
[] hyvästä ystävästäni

1. Mikä hänen nimensä on?
- jere

2. Millainen musiikkimaku hänellä on?
- puoliks hyvä (sama ku mul) ja puoliks huono

3. Kolme upeinta asiaa hänen ulkonäössään?
- yks simmu, toinen simmu ja suu

4. Hänen fetissinsä?
- mä, kanit ja kone :D

5. Ketä hän vihaa?
- kaikkii jotka ei osaa ajaa :D

6. Mainitse 5 hänen parasta ystäväänsä?
- minäminäminäminäminäminä oho siin oli kuus

7. Kuka oli hänen ensirakkautensa?
- ehk mä!

8. Oletko nähnyt hänen perheensä?
- kylllllä!

9. Ovatko hänen sisarukset ihania?
- no jonska ainaki :D

11. Missä kuussa hän on syntynyt?
- kesäkuuuu

12. Onko hänellä sairauksia/allergioita?
- no onneks ei, tykkään terveist ihmisist

13. Kuvaile häntä YHDELLÄ sanalla?
- paras

14. Osaako hän olla hellä?
- osaaosaa

15. Kuinka paljon välität hänestä?
- aika vähä ;)

16. Mikä on erikoinen piirre hänessä?
- no se vaa on välil vähä outo :D

17. Oletko nukkunut hänen vieressä.. monestikkin?
- no en! asutaa yhes, mut nukutaa eri sänkyis

18. Jos kyllä, miten on onnistunut?
- no okei ollaan me. Mä valtaan koko sängyn ja Jere kuorsaa

19. Jos saisit ennen kuolemaasi sanoa hänelle kolme viimeistä lausetta, mitkä ne olisivat?
- rakastan sua, eti uus nainen ja pidä huolt kaneist :D

20. Hänen paheensa?
- mässäily

21. Jos hän saisi tehdä mitä tahansa nyt, mitä hän tekisi?
- olis munkaa<3

22. Mitä vanhempasi & sisaruksesi ajattelevat hänestä?
- kai se vävypojaks kelpaa

23. Mitä mieltä hän on SINUN kavereistasi?
- kyl se niist diggaa keist mäki oikeesti diggaan =)

24. Onko hän koskaan mustasukkainen sinusta?
- terveel taval :)

25. Onko hänellä lävistyksiä? Jos on, missä?
- no ei!

26. Mihin hän haluaisi ottaa (lisää) ?
- no ei haluu

27. Kuinka nopeasti sinulla tulee ikävä häntä?
- heti:)

28. Milloin kuulit hänen äänensä viimeksi?
- aamul ku se lähti töihin

29. Muuttaako hän elämääsi?
- öö. Ei? Tää on mun elämä eikä se nyt oo muuttumas sen takia mihinkään, ite sitä muutan jos muutan 8)

30. Jos hänelle pitäisi ostaa jotain lahjaksi, mitä ostaisit?
- emt =)

31. Mikä on asia, mistä hän pitää todella paljon, mutta ei kerro sitä kenellekään?
- kaneista :DD

32. Mikä on "teidän juttu" ?
- ;)

33. Pitääkö hän salaisesti jostain artistista/bändistä ?
- hmm.. ei se kyl tapaa salailla mitään tommosia

34. Mistä edes tunnette toisenne/tutustuitte missä-millon-miten?
- tavattiin tuusulas ku hengasin jonnen&falsun kans.

35. Miten usein näät kyseistä henkilöä?
- evri dei

lalalaaMaanantai 04.05.2009 20:11


1. Mistä lähtien yhdessä? - nollaviis
2. Onko hän sinun ensimmäinen seurustelukumppanisi? - tavallaan joooo tavallaan eiii. Eka jonka kans asun yhes 8>
3. Oletko hänen ensimmäinen seurustelukumppani? - jop!
4. Asutteko yhdessä? - kylkl
5. Jos ette, suunnitteletteko sitä?
6. Kumpi "löysi" kumman? - mä taisin ton löytää
7. Oletko ajatellut tulevaisuutta vakavasti hänen kanssaan? - no nää eläimet sitoo meidät ainaki kymmeneks vuodeks yhteen 8
D
8. Hänen paras puolensa? - se vaan tajuu mua
9. Huonoin? - no välil se ei tajuu
10. Riitelettekö usein? - ei ei ja joo :D
11. Oletteko samanlaisia? - aika paljon kyllä
12. Millainen suhteenne on, (kaverillinen, alkuhuumaa vastaava...)? - aikalail vakava jo. Ja aika kaverillinen, toisaalta veljellinen, toisaalta toi vaan simppelisti on mun mies.
13. Uskotko yhteiseen tulevaisuuteen? - ainaki täl hetkel
14. Uskooko hän? - toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)
15. Paljonko teillä on ikäeroa? - kaksi ja puoli
16. Luotatteko toisiinne? - eiköhä
17. Mikä hänen lempi värinsä on? - ei sil o
18. Entä mitä hän harrasti pienenä? - taekwondoo
19. Mikä on teille mieluisinta: - tuskin on yhtä, kaikki vähä vaihteleeki. Seksi maistuu aina :D
20. Häiritsevätkö jotkin ystävät suhdettanne? - Not
21. Kaipaatko ikinä sinkkuelämää? - neva
22. Onko muut ystävyys suhteet kärsineet suhteenne aikana? - eikös ne aina vähän
23. Kumpi on tossun alla? - toi toinen ;) ja mäki välil
24. Minkä antaisitte yhteiselle lapsellenne nimeksi? - toi haluis jonku jyrkin >.<
25. Asia, joka yhdistää teitä, (mikä pitää teidät yhdessä)? - elukat ja se et täst asunnost ei vaa pääse pois :DD läpäl. tietty rakkaus <4
27. Minkälaisia lahjoja hän on saanut sinulta? - rubikin kuution, boksereit ja emt :o
28. Tunnetteko hyvin toistenne vanhempia, isovanhempia...? - kyllä kyllä
29. Unelma lomanne? - jonnekkin lämpimään
30. Millaista elämä olisi ilman kumppaniasi? - yksinäistä

Uskotko että teidän suhde kestää vielä pitkään ja kaikki kolhut?
- juu
Onko poika/tyttöystäväsi sulle kaikkein läheisin henkilö? Vai jotku kaverit?
- on toi läheisin
Ootko ripustautujatyyppiä?
- inhoon julkisil paikoil ripustautumista ja kotonaki dataillaan eri huoneis, mut oon mä silti
Antaisitko poika/tyttöystävällesi anteeksi,jos se pettäis sua?
- kaikki riippuu aina kaikesta
Mikä on huonointa suhteessanne?
- se et miehet on sikoja
Murtuisitko,jos eroaisitte yhtäkkiä?
- no mitäpä luulet!
Pidättekö toistenne sisaruksista?
- kyllä!
Kumpi teistä antaa periksi helpommin?
- no toi toinen.
Haluaako kultasi lukea aina sun tekstiviestit?
- ei
Onko hänellä tapana olla mustasukkainen? Onko sulla?
- molemmat terveel taval
Kehuuko hän sua usein kauniiksi/söpöksi/komeaksi tms?
- sillon ku siihen on syytä:D en loukkaannu jos se ei sano mua kauniiks ku oon hiestä märkä ja jalat haisee paskal, ei oo meikkiä enkä oo käyny pariin päivään suihkus :DD Tiedän millon on syytä sanoa ja sillon se sanooki. Kyl se usein yllättääki sillon ku tunnen itteni likaseks ja rumaks.
Ja minkä luulet sinussa ärsyttävän häntä?
- se et mä en välitä siitä et paskaa on ympäri lattioit :D Ja sit kans jotku mun tavallaan "puhetavat" niinku se et vänkään asioista ihan vahingossaki ja saatan tajuumattani tentata toisia jossain asias ennen ku ite kerron "oikeen vastauksen" jos mult on jotai kysytty
Kumpi tekee aloitteen petipuuhissa?
- hän useammin
Millainen suutelija hän on?
- kelpaa:D
Onko teille ajan kuluessa tullut omia inside-juttuja ?
- on
Nukutteko yhdessä usein?
- every night
Mitä haluaisit sanoa hänelle?
- oot ihnu 8)

meil o gerbuiSunnuntai 03.05.2009 21:20

Mies käy suihkussa.Keskiviikko 29.04.2009 17:461. Riisuu vaatteet sängyllä istuessaan, levittää vaatteensa ympäri lattiaa.
2. Kävelee alastomana kylpyhuoneseen. Matkalla kohtaa tyttöystävänsä, ylpeänä näyttää munansa ja huutaa kuin elefantti.
3. Jää seisomaan peilin eteen ja vetää mahansa sisään. Tarkistaa munansa koon, rapsuttaa pallejaan ja sen jälkeen haistaa käsiään.
4. Menee suihkuun.
5. Ei etsi pesusientä koska hän ei moista käytä.
6. Pesee kasvot myrkynvihreällä saippuallaan.
7. Pieraisee ja repeää nauruun, koska kylpyhuoneessa on mukava kaiku.
8. Rauhoittuu, mutta repeää kohta taas nauruun kun haju saavuttaa hajuaistin.
9. Pesee sukukalleutensa ja ympärillä olevan alueen.
10. Pesee perseensä saippualla ja jättää vähän karvoja saippuaan.
11. Pesee hiukset jollain shampoolla eikä käytä hoitoainetta.
12. Tekee punkkari kampauksen.
13. Ihailee uutta hiusmuotiaan peilissä.
14. Kusee tyytyväisenä kaivoon suihkussa.
15. Huuhtelee shampoon ja saippuan ja astuu heti pois suihkusta, mutta ei huomaa että oli jättänyt vetämättä suihkuverhon eteen kun meni suihkuun. Joten nyt koko kylpyhuone - vessapaperia myöten - on läpimärkä.
16. Kuivaa itsensä nopeasti ja kevyesti.
17. Katsoo taas peiliin ja jäykistää lihaksensa ja tarkistaa munansa koon.
18. Unohtaa sammuttaa valon jälkeensä.
19. Menee takaisin makuhuoneeseen pieni pyyheliina ympärillään. Kohtaa tyttöystävänsä matkalla, repii heti pyyhkeen pois ja näyttää ylpeänä munansa ja huutaa kuin elefantti.
20. Heittää märän pyyhkeen sängylle ja antaa sen olla, pukee päällensä 2:ssa minuutissa

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 20:57

Tiedätkö, se on vuonna 2009 se kun.....

1. Et koskaan lähetä kirjeitä ystävillesi (aina sähköpostia).

2. Et ole pelannut pasianssia oikeilla korteilla vuosiin.

3. Syy siihen, ettet pidä yhteyttä ystäviisi, on ettei heillä ole sähköpostia.

4. Penkoisit mielummin koko talon läpi kaukosäädintä etsien kuin yksinkertaisesti painaisit nappia TVssä.

6. Iltaohjelmasi käsittää tietokoneella istumista, tietokoneella istumista ja tietokoneella istumista.

7. Luet tätä listaa hymyillen ja nyökytellen.

8. Ajattelet, kuinka tyhmä sinun täytyykään olla lukeaksesti tämän.

9. Olit liian kiireinen huomataksesi numero vitosta.

10. Sinä itse asiassa katsoit ylös listaa nähdäksesi, oliko siellä numero vitonen.

11. Ja nyt naurat typeryydellesi.

12. Laita tämä profiiliisi jos menit siihen. Tiedän että menit (minäkin menin..)