IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Juhlapäivä!Lauantai 29.10.2005 22:49

Voi vide! Saatiin kyyti Porvooseen ja sinne vie tuotapikaa tiemme! Ai et on kuulkaas fantsua. Aamulla oli niin karmea krapula, että katto auki, mutta nyt alkaa jo pikkuhiljaa jälleen riemu repeemään. Hieman kyllä harmittaa, että jää BB ilmeisesti tänään väliin. Nostan maljan tälle seikalle suruuni kello 22 paikallista aikaa Norjassa.

Päivän suositus: Reivastelu.

Voi perjantaiPerjantai 28.10.2005 16:22

Tänään heräsin. En ole menossa naamiaisiin.

Otetaan vastaan 1kpl kyyti Porvooseen lauantaina kolmelle hengelle.

Päivän suositus: Gorillapuku.

Radiopäivä!Torstai 27.10.2005 21:12

Jee! Tänään kävin hieman kaupungilla asioilla, oli vähän vitun kylmä. Mukaan tarttui levyjä ja kaljaa, järkevämmät ostokset kuten boxer-kalsongit jäivät tällä kertaa kaupan hyllylle. Ei juuri harmita. Pesin myös paidan. Kaksi ostamistani olutpulloista olivat liimautuneet etiketeistä yhteen, ja siitäkös riemu repesi, kun kampesin laukustani siamilaiset kaljakaxoset. Ei auttanut kuin kirurginen operaatio - paljain käsin tietenkin.

Tänään on taas radioshöypäivä, joten pälpyröikäähän kaikki itsenne Bassoradion taajuudelle (http://www.bassoradio.com) kello 21:00, niin saatte kuulla, mitä levykaupasta tarttui haaviin. Ja että miten oluen juonti vaikuttaa ihmiseen.

Päivän suositus: Olut.

Aamun kasteen katveessaKeskiviikko 26.10.2005 17:33

Äsken kävin märällä Roballa.

Taidanpa keittää jämerät sumpit.

Päivän suositus: Voi.
- Vanhemmat »