IRC-Galleria

GoddamnTorstai 26.01.2006 15:09

Aamulla herätessäni oli liittymäni umpeutunut - taloudellisiin syihin perustuen, tottakai. Siispä kaikki yhteydenotot tulee (väh.) seuraavan viikon ajan hoitaa ircin tai sähköpostin välityksellä, kuten suotavaa kyllä olisi muulloinkin.

Myöhemmin illalla olemme suuntaamassa kohti Lahtea äitsikkää moikkamaan ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan. Jännittävää.

Uusi vuosiKeskiviikko 04.01.2006 19:25

..saattaa sittenkin päätyä olemaan jollain tasolla hyvä. Tänään nimittäin olen jo naurahtanut muutamaan otteeseen lukiessani Rimmisen Pussikaljaromaania - parina viime päivänä kun ei kaikkien suureksi yllätykseksi ole juurikaan hymyilyttänyt. Näistä lukubisneksistä pääsenkin näpsästi sujuvaa aasinsiltaa pitkin joululahja-asioihin: tänä vuonna pukki toi jo mainitun niteen lisäksi sukkia, rahaa, suklaalevyn, yhden 7" vinyylin ja pramean NAL-hupparin. Tähän mennessä. Vanhempieni luo jätetyt lahjat ovat kuitenkin vielä noutamatta, sillä luulin hävittäneeni pankkikorttia emuloivan lärpäkkeeni uuden vuoden vieton tuoksinassa. Täten vailla valuuttaa olisi ulkopaikkakunnille matkustelu ollut ellei mahdotonta, niin ainakin hankalaa tai jotain helvetin väkinäistä. Sittemmin kävi kuitenkin ilmi, että olin jättänyt sittenkin mokoman kotiini täällä pikaisesti aamusella piipahtaessani. Kaikki alkaa siis pikkuhiljaa lutviutua ja hyvä niin.

Tulipas paljon tä-alkuisia lauseita ja muutenkin varmasti kaikkia kanssaihmisiäni saatanasti kiinnostavaa tekstiä. Niille, jotka halajavat viihdyttävämpää luettavaa, suosittelen lämpimästi tuota mainitsemaani Mikko Rimmisen hengentuotetta.

JoulupukkiLauantai 24.12.2005 15:36

..puree ja lyö!

Se on siis joulu nyt. Harmi, ettei ole tonttulakkia. Onneksi jääkaappi kuitenkin tursuaa muonaa ja lahjojakin näyttäisi nurkkiin siunaantuneen pari kappaletta. Hyvältä siis vaikuttaa! Lahjoista kerron lisää joskus myöhempänä ajankohtana - eli kun tiedän, mitä olen saanut. Ehkä risuja, sillä muiden käsitys kiltistä usein eroaa omastani. Joka tapauksessa OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE! <3

Päivän suositus: Jääkaapillinen ruokaa.

Elämä on pitkä neekeriTorstai 08.12.2005 23:55

...eikä siis kovinkaan paljoa, kuin jääkaappi - ainakaan väriltään.

Jarille kuuluu hyvää, paitsi että sille on tullut joku murrosiäntapainen ja se puuhastelee lenkillä kaikenlaisia omiaan. Esim: munien kaivelua, joka on omituista, sillä kun ei näyttäisi olevan ainakaan mitään silmin erottuvaa penistä tai muuta sukupuolivatkainta. Toivoa saattaa, että sen tuleva tyttöystävä ne kuitenkin sieltä jostain löytää.

Tänään pelasin myös Tony Hawk Skede Beluutin Neloista. Se on ihan hauska mutta oon vielä aika paska. Suosittelen sitä kuitenkin koko perheelle.

Smallest the X-mas the night!Perjantai 25.11.2005 16:23

Can't live without my..Torstai 24.11.2005 20:55

Bassoradio! Kaikki jälleen taajuudelle kello 21:00! http://www.bassoradio.com

Jarikin on kotiutunut kivasti ja osaa jo mm. aivastaa, antaa tassua ja istua käskystä! Sisäsiistikin on. <3

Olisipa:Sunnuntai 20.11.2005 13:29

DINDENDO JO TÄÄLLÄ

ALEPA JO AUKI

Vitsin vitsiPerjantai 18.11.2005 16:45

Jari ei tullut vielä tänäänkään :( Postiluukusta oli kyllä tullut pakettikortti, mutta se olikin vain kämppiksenretaleen levypakettilärpyskä. Meinasin jo innostua. No, eiköhän viikonloppu pidä ajatukseni kiinni muissa asioissa.

Tänään suosittelemme: Pussy.

Jukupätkä, onnen päivä!Keskiviikko 16.11.2005 23:08

Jee! Voitin tänään intter netskusta vaaleanpunaisen Nintendo DS:n mäyräkoirulipelillä varustettuna! Voi riemun kiljahdusten määrää! :)))))))))))))))) Minä kun olen viime kuukaudet kyllästyttänyt lähipiiriäni vouhkaamalla mokomasta jotakuinkin päivittäin. Kerrankin asiat lutviutuu oikein päin. Ehkäpä jonain kauniina päivänä saan jopa työpaikankin!

Tänään on edessä myös soittelot Uniq-yökerhulissa meidän Koirulin sekä Tampereen oivan Teron kanssa! Sinne kaikki kymmeneltä, niinkuin olisitte jo! Olemme nimittäin kokolailla hyviä.

Suosittelemme koiria.

Lipi-leePerjantai 11.11.2005 21:16

Tänään äänestin Esko "Ismo 'Ipi' Laitela" Koveroa Telvisvoittajaksi. Eilen join kaljaa Bassoradiolla ja homobaarissa. Huomenna kuuntelen housemusiikia.

Päivän suositus: Vaahtomuovikäsi.

Liitteet: http://service.nitro.fi/telvis/