IRC-Galleria

HUOM & OBSTiistai 23.01.2007 20:54

Tänään on joka neljäs tiistai joten olkaahan kybältä kuulolla.
Puhelin toimii taas. Ei kyl silti tarvii soitella paitsi hätätilanteen sattuessa.

Tänään mennään katsomaan Boratia ja syömään sekä kaljalle. Arvatkaa huviksenne, mikä kolmesta edellämainitusta aiheuttaa eniten innostusta ihan siitäkin syystä, että edellisestä on jo ties kuinka monta päivää.

Jalankin ehdin paskomaan tuossa taannoin, voisin ehkä jossain vaiheessa postata sympatianruinauskuvankin aiheesta. Nyt sitten imailen särkylääkkeitä ja makaan lähinnä sängyssä apaattisena. Tämä tosin eroaa normaalitilanteesta lähinnä särkylääkkeiden osalta.

Ennalta-arvattava ilmoitusPerjantai 27.10.2006 22:58

Puhelin on vaihteeksi säpissä. Lähestykää fiksumpia kanavia pitkin.

Muuten on mennyt hyvin ja huonosti sitten viime entryn.

Ei mul täs muuta, moi!

UMFMaanantai 07.08.2006 04:24

Moi oltiin Turussa. Ensin mentiin ostamaan viinaa, sitten hotellille, sitten Samppalinnaan, sitten ostettiin romanttiset ruusut rouville, sitten mentiin hotelliin pelaamaan uusien ihmisten kanssa korteilla Uutta Peliä, sitten Varvintorille, sitten "piipahtamaan hotellilla" (eli nukkumaan pitkälle sunnuntaipäivään), sitten Puolalalalalanpuistoon ja sitten Helsinkiin. Helvetin kivaa oli joten terkkuja vaan kelle hyvänsä ja kiitti hyvist seteist Tapsa ja Harri. Ens vuonna tai viikonloppuna tavataan!
Tervehdys pitkästä aikaa ei-ihan-rakas-mutta-aivan-mukiinmenevä päiväkirjani! Juhannuksen kunniaksi päätin rikkoa blogihiljaisuuden, siinä määrin polttavasti kun alkaa jussi olemaan mielellä. Tänä vuonna suunnitelmissa on elämäni toinen (2.) maalaisjuhannus sitten lapsuusvuosieni, tällä kertaa matkakohtaanamme rauhaisa Hästön pitäjä. Ostoksille päästään vasta huomenaamulla, ja sen jälkeen matka viekin jo villiin länteen. Ohjelmassa ovat mm. ensimmäiset (1.) Jussilympics -kilpailut, joissa lienee ainakin yksi (1) laji, todennäköisimmin mölkky. Muuhun toimintaan liittynee pölvästiä sanailua, karsinogeenipitoisten muonien ja alkoholipitoisten juomien nauttimista, tottakai, sekä satunnaista samoilua metsässä, raitilla ynnä muualla. Huisin fantsua!

Liitteet: Kuva matkakohteesta: jont-fu

BREAKING NEWS! Juuri saamamme tiedon mukaan Jussilympics 2006 -kilpailut tulevat sisältämään myös vähintään yhden (1) lajin mölkyn lisäksi. Kyseessä on tottakai vanha kunnon Suomi-klassikko TIKANHEITTO! Uskomattoman uleaa!

TänäänKeskiviikko 01.03.2006 22:13

..maksoin puhelinlaskuja eivätkä kortitkaan ole ihan vanhusten oikeesti hukassa.

Lähteeks joku käymään Mocambos parilla myöhemmin?

Puhelin ja WWWTiistai 07.02.2006 22:46

Ne toimivat taas! Linjat kuumixi!

Hyvää päivää!Perjantai 27.01.2006 16:35

Eilen käytiin Lahdessa. Sain joulu- ym. lahjoiksi: partakoneen, Billabongin t-paidan, neuleen, multivitamiiniporetabletteja(!) ja rautatabletteja(!!) sekä perinteisesti suklaatia. Olen siis muuntautumassa siloposkiseksi hyvin ravituksi surffaajapojuksi, jolla on suu makeana ja lämmin talvella. How cool is that! Kaiken lisäksi äitini mielestä Jari oli ihana. Kyllä huomaa, että koiraihmisiä ollaan.

Tänään on muutenkin hyvä päivä. Heräsin (omassa mittakaavassani) kohtuullisen ajoissa auringon porottaessa ikkunan läpi päin pläsiä, tänään on perjantai ja illalla on edessä disko ellei kaksikin. Hyvä mieli! Siellä nähdään!

Illan menovinkki: Dj Rok @ Rose Garden <3

GoddamnTorstai 26.01.2006 15:09

Aamulla herätessäni oli liittymäni umpeutunut - taloudellisiin syihin perustuen, tottakai. Siispä kaikki yhteydenotot tulee (väh.) seuraavan viikon ajan hoitaa ircin tai sähköpostin välityksellä, kuten suotavaa kyllä olisi muulloinkin.

Myöhemmin illalla olemme suuntaamassa kohti Lahtea äitsikkää moikkamaan ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan. Jännittävää.

Uusi vuosiKeskiviikko 04.01.2006 19:25

..saattaa sittenkin päätyä olemaan jollain tasolla hyvä. Tänään nimittäin olen jo naurahtanut muutamaan otteeseen lukiessani Rimmisen Pussikaljaromaania - parina viime päivänä kun ei kaikkien suureksi yllätykseksi ole juurikaan hymyilyttänyt. Näistä lukubisneksistä pääsenkin näpsästi sujuvaa aasinsiltaa pitkin joululahja-asioihin: tänä vuonna pukki toi jo mainitun niteen lisäksi sukkia, rahaa, suklaalevyn, yhden 7" vinyylin ja pramean NAL-hupparin. Tähän mennessä. Vanhempieni luo jätetyt lahjat ovat kuitenkin vielä noutamatta, sillä luulin hävittäneeni pankkikorttia emuloivan lärpäkkeeni uuden vuoden vieton tuoksinassa. Täten vailla valuuttaa olisi ulkopaikkakunnille matkustelu ollut ellei mahdotonta, niin ainakin hankalaa tai jotain helvetin väkinäistä. Sittemmin kävi kuitenkin ilmi, että olin jättänyt sittenkin mokoman kotiini täällä pikaisesti aamusella piipahtaessani. Kaikki alkaa siis pikkuhiljaa lutviutua ja hyvä niin.

Tulipas paljon tä-alkuisia lauseita ja muutenkin varmasti kaikkia kanssaihmisiäni saatanasti kiinnostavaa tekstiä. Niille, jotka halajavat viihdyttävämpää luettavaa, suosittelen lämpimästi tuota mainitsemaani Mikko Rimmisen hengentuotetta.