IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 17:48

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

mä kostan tän vielä,tiedät kyllä kuka oot!? <3 :D

1.peittelen itteni nukkumaan niin ettei musta näy kun silmät(joilla voin tietty kattoo ettei kukaan hiippaile mun asunnossa öisin ja sillonkaan en voi aukasta silmiä kokonaa ettei se mörkö näe että kurkin sitä)
2.Väitän muille lopettaneeni kynsien pureskelun,mut kyl se paha tapa tulee silti miltein päivittäin esille :D(toisinaan vielä uskon siihen itekki,enne ku taas valkenee asian oikee laita)
3.Onhan mulla toi melkeen absolutistin maine,joka ei tosin pidä paikkaansa!!
4.taidampa puhua myös paljon itsekseni,varsinkin iltasin kun oon menossa nukkuun,nyt kun yksin tukee enimmäkseen nukuttua(sitä ny voi jokanen miettiä mielessään että mitä se mahtaa tarkottaa..mut kyse ei ole mistään sallamaisesta,niinku se jo tossa eilen tais jotain kommentoida :D:D <3)
5.ja mitä tohon laulamiseen tulee,niin osaan sen homman pirun hyvin humalassa,tosin vain itseni mielestä...ah:D

mia`
andii^
ShY^
GrrBeJBeeH
handepaukku||
:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.