IRC-Galleria

huomenia vaan kaikille..Keskiviikko 21.12.2005 12:56

töissä oon ja väsyttää ihan tosi paljon *hohhohohoijaa*

täällä työpaikalla on jotkut ihme torttukahvitukset kaikille ja täällä lappaa kokoajan joitain mummoja ukkojesa kanssa! hirmuisia juoru-iitoja nuo mummot. kamalaa! hulluksi tulen kun ei ole muuta seuraa kun mummelit. minusta ei siis ilmeisesti koskaan tulisi joku vanhustyöntekijä vai mikä ikinä se ammatti sitten onkaan. mulla varmaan leviäis pää.

en mä sillä, kyllä vanhukset osaa olla mukaviakin mutta..niin. mutta en pystyis puuhailemaan niiden kanssa päivät pitkät. piste.

on tämäkin. onneks on joulu, heidiä ei voi rueta riivaamaan viinapiru :D muuten tulis varmaan lähettyä ens viikonloppunakin juomaan. Pitäis yrittää lopettaa tämä tämmönen. minä kyllä otan itseäni niskasta kiinni enkä juo nyt vähään aikaan, oikeasti.

hitsi, olis pitäny kirjoittaa joulupukille että olis tuonu heidille digikameran. haluisin<3 muutenkin haluisin ottaa uusia kuvia, kaikista ihmisistaä. kännykässäkin on kamera, mutten koskaan muista sitä käyttää. eikä sillä hyviä kuvia tule. mutta jospa joulupukki olis ajatustenlukija :))

joo, minä taijjan tästä lähtee aamukahville ja tupakalle.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!! &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.