IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 05.04.2008 20:39

tulis ne takaisin äkkiä <3

Keikkaraportti rawr :)

MATKA
Eli siis lähdettiin täältä Nonnan kanssa 14:54 junalla kohti Helsinkiä. Kouvolassa vaihdettiin junaa ja kerettiin ihan hyvin vaikka eka juna olikin myöhässä. :'> Siel junas tuli jotaa videoo mis näytettii junan mukavuuksia ja kaikkea. Luin lehteä missä luki "OMG PARIS HILTON TULOSSA SUOMEEN" ja kaikkea muutakin. Sitte käytii ostaas ravintolavaunust joku pekonikanaleipä. :'D Oon Nonnalle auki koht vissii kympin. Nonna luki maantietoa. Sitten lopulta tultiin Pasilan asemalle ja jäätiin pois. Ei jääty talon sisäl pois vaikka Nonna lupas. XD No mentiin sitten aseman sisälle ja toisesta ovesta ulos ja pienen seikkailun(karttasekoilut ja ohikulkijoilta tien kysymiset) jälkeen löydettiin jäähallin eteen.

JONOTUS
Siellä oli jo aika reippaasti niitä ihmisiä ja mentiin vaan rysän jatkoksi. Jossain vaiheessa joku alkoi kiljumaan siellä ovien edessä ja kaikki tiivisti ja rynnisti eteenpäin. Siinä sitten seisottiin jotain 2 tuntia. Nonna ois koko ajan halun lähtee johku kauppaa mut miä en. :'> Sitten VIHDOIN ovet avattiin ja kaikki sekos. <3 Meinasin kaatuu johkun turva-autojen jalkoihin.
http://www.youtube.com/watch?v=qpNrXOqp2x8
Tuossa jotain videota siitä, löysin youtubesta.

ODOTUS JA LÄMPPÄRI
Päästiin sisään ja Nonnalta otettiin mehupullo pois. Ostin liilan GC paidan, oisi pitänyt ostaa hupparikin, snif. Sitten kentälle äkkiä saamaan hyvät paikat. Siellä kentällä ei enää saanut juosta. Odotettiin siinä sitten ~45 min. oli jotain odotusmusiikkia. Sitten lämppäri SO CALLED PLAN alkoi soittaa ja soitti ~20 min. ja sitten odotettiin jotain puoli tuntia taas.

GOOD CHARLOTTE <3
VIHDOIN kaiken odotuksen ja seisomisen jälkeen valot pimennettiin taas ja kaikki kirkui ja huusi ja ! ~ Vihreät valot liikkui(siis ne valot mitä siellä nyt on, valonheittimet ? :'D) ja sitteeeeen lopulta kaikkien odotus palkittiin ja AH NE TULI LAVALLE kaikki huusi ja oli liian upeaa ! Ne aloitti The Riverillä ja tunnelma oli katossa ja se oli niin mahtavaa. :'> Ne soitti vanhoja ihania biisejä ja uusia parhaimpia ja Benji soitti kaksi biisiä yksinään akustisen kanssa, Emotionlessin(sitä odotin, se oli ihana, itkin sen aikana <3) ja Where Would We Be Nowin.
http://www.youtube.com/watch?v=grcfH3xdKAE <---- Emotionless.
Kaikki oli niin täydellistä, hypin ja huusin ja kiljuin niin paljon kun tän kokosesta ihmisestä voi ääntä lähteä ! Oli niin mahtavaa kun ne soitti SOS:n ja The Anthemin. We Believeä olisin vielä toivonut mutta pärjäsin hyvin ilmankin.
http://www.youtube.com/watch?v=Odcuk44cyss <
SOS

Dance Floor Anthemin ja I just Wanna Liven aikana ja KAIKKIEN aikana tunnelma oli NIIN UPEA sitä ei voi sanoin kuvailla ! The World Is Blackista yllätyin todella iloisesti ! Se on niin loistava.

http://www.youtube.com/watch?v=S76jhcWHYPI <
Keep your Hands of My Girl


Kaikki oli niin loistavaa. Kiitos Good Charlotte, kiitos Joel ja Benji ja tulkaa nopeasti takaisin <3

Ja Suomessahan tosiaan on kauniita naisia, kuten Joel sanoi. ;>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.